Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A második gyereknél lehet...

A második gyereknél lehet gond az anyatejjel?

Figyelt kérdés

Ha az első babánál volt elegendő anyatej, még mélyhűtőbe is juttott, akkor a második babánál is rendben lesz, vagy ez még nem garancia?

Járt már valaki úgy, hogy a másodiknál kellett tápszerezni?

2014. febr. 24. 17:55
 1/5 lcs ***** válasza:
én akit ismerek, annál a második gyereknél is ugyanúgy volt :) nekem pl az elsőnél sem volt rendesen, és a másodiknál sem, szóval akkor talán fordítva is így lehet :))
2014. febr. 24. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Első babámnál is sok tejem volt, napi 2.5-3dl ment tejtestvérnek, a kicsinél ipari mennyiségű tejem volt, 10-11 dl tejet adtam le naponta, a hurkás vasgyúró babám táplálása mellett. Nyugi, minden rendben lesz. Mikor születik a kicsi?
2014. febr. 24. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyban a babától is függ! Terhes vagyok èn is a màsodikkal. Màjusban születik. Az elsö gyerekemmel nem volt gond a szopizàs ès hamar belejött ès mohò volt, mintig szopizott volna ezért sok tejem is volt. Hallottam màs anyàktòl viszont hogy vannak olyan babák is akik lusták, nem akarnak szopixni vagy egyszetüen eldobják a cicit hamar.. Remélem nem lesz így mert az èletet megkönnyiti a szoptatás! Nem akarnèk pàr òránkènt tápszert kotyvasztani, sterilizálni, mindenhove egy rakás cuccot vinni magammal hogy eteni tudjak, nem beszèlve arròl hogy mindez pènzbe kerül míg a szopi ingyen van!
2014. febr. 24. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is csak pozitív tapasztalatról tudok beszámolni. :) Az első babám az első napokban nehezen szoptattam, ügyetlen voltam, de belejöttünk és 27 hónapig szopizott. A második császárral született, meg is ijedtem, mikor nem tudtam egyből szoptatni, mert a nővérkék mondták, hogy talán nincs még szopóreflexe, de második nap már nem volt gond! Tejem is volt bőven, 16 hónapja szoptatom!
2014. febr. 24. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:

De jó is lenne, ha már jönne a kistesó! Még csak most próbálkozunk, de nem igazán jön össze mert még szoptatom az elsőt. Úgy látszik csak akkor fog sikerülni, ha már abbahagytam a szoptatást.

Akkor megnyugodtam, a második babánál már jó eséllyel nem lesz gond az anyatejjel. Reméljük nemsokára kopogtatni fog.

Köszi a válaszokat.

2014. febr. 25. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!