Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, hogy fogyjak?

Mit tegyek, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
6 hete szültem, 10kg. maradt rajtam. Ha elhagyom a cukrot meg a fehér lisztet, krumplit, rizset fogyhatok úgy, hogy ne ártson sem a tejnek sem a babának? Tudom, hogy szoptatás alatt nem szabad diétázni.
2014. febr. 10. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
iegne ezek mindneképp segitenek de nem elhagyni kell hanem más fajtából csinálni. Használj durum lisztet avgy fehér tönkölyt keverve zabpehely liiszttel, angyon fincsik belöle a dolgok. Cukor helyett használj temrészetes édesitőt (ez késöbb a babának sem árt ha majd nem cukorral édesitesz neki) Ilyen édesitök a xilitvagy nyirfacukor, sztivia, eritrit. A xilitnek nincs mellék ize a többinél van akinek van van akinek nincs. Sima rizs helyett fogyassz barna rizst vagy basmati rizst (ez ugyanolyan mintha sima lenne de jóval lassabb a felszivódása igy jobb hatással van a cukor háztrtásra) Fontos hogy fogyassz szénhidrtátot a szoptatás miatt miatt scak az nem mindegy miylent. ha ezeket betartod fog lemenni valószinüleg ade akkor sem lepödj meg ha nem, egyén függő van aki fogy szoptatás alatt van akinek meg csak akkor megy le ha már nem szoptat.
2014. febr. 10. 10:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezekre èn is gondoltam. Az eritritet használhatom szoptatás alatt? A nyírfacukrot mèg terhessèg alatt is használtam, csak egy kicsit drága. Tudom, hogy a szènhidrát fontos, de nem mindegy, hogy milyen. De pl. a gyümölcs is szènhidrát...
2014. febr. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!