Mit tegyek, hogy szoptatás alatt fogyjak egy kicsit?
A torna ( mármint az amire te gondolsz) a szoptatás alatt azért nem javasolt, mert az izomláz is attól van ugye, hogy tejsav termelődik az izmok között, és ezt állítólag az anyatejen is megérzi a kicsi. Nem lenne jó, ha emiatt kezdene szopási sztrájkba. Igazából a diéta sem megfelelő ilyenkor, bár szerintem inkább az ételek minőségére figyelj, kerüld a cukrot, folyadéknak igyál ásványvizet, és a felesleges kalóriákat iktasd ki. Főleg este nem tanácsos túl sokat enni, szerintem ha csökkented a vacsit, megfelelő folyadékpótlás mellett nem lesz kevesebb a tej ( de puding próbája az evés... )
Tudom, nem vigasztal, de saját példa: terhesség alatt 6 kiló jött rám mindössze, pedig nem ettem, zabáltam..
A szoptatás alatt 10 kiló jött fel, pedig nem zabáltam, odafigyeltem... Aztán, ahogy a szoptatást abbahagytam, magától, mindenféle diéta és torna nélkül leolvadtak a plusz kilók.
Szia,
én 21 kilót híztam terhesség alatt amiből alig ment le vlmi szülésnél, előtte nagyon vékony voltam. most 15 hetes törpi, és már csak 4-5 kiló van rajtam. Nem kell este enni a tejcsi miatt. Én reggelizek többnyire joghurt müzli, utána 1x eszek rendesen,jó sok salátát mindenhez, mellette csak gyümi meg némi nasi. Sok folyadék kell a tejhez, nem sok kaja. Én nem tudok többet enni és mégis elég a tej. Sokat sétálunk, meg egy kis átmozgató otthoni gimnasztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!