Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan fogyjak le még miközben...

Hogyan fogyjak le még miközben szoptatok?

Figyelt kérdés
105 kg vagyok, 3 hós a babám, de legalább 3 éves koráig szeretném szopiztatni. A férjem nagyon szeret így is, de ma szex után azt mondta, nagyon nehéz engem így "megdolgozni", érzi, hogy nem tud ugy ellazítani mint régen. És igaza van, bár nem vallottam be neki, hogy tényleg nem tudom ugy élvezni a házaséletet mint azelőtt, hogy meghíztam volna. (Bár ő nagyon igyekszik, de ez mindekettőnket lohasztó)
2010. márc. 21. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

3 éves koráig ???

Egyél kevesebbet és főleg 6 után semmit ! Én 120 kg voltam amikor szülni mentem ,most 6 hónapos a babám ,még szoptatom és 96 kg vagyok !

2010. márc. 21. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

ha kevesebbet eszel,nem jutsz annyi energiához,a tejed is elapadhat.

ne csinálj semmit,ha tényleg szeretnéd szoptatni, szoptatás alatt lemegy egy csomó majd, én is vagy 10-et leadtam 1 év alatt (miközben szoptattam)

2010. márc. 21. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokat igyál, keveset egyél és este 6 után tényleg ne egyél.
2010. márc. 21. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem eszem édességet, fehér kenyér helyett barnát veszek, nem iszom cukros üdítőt, és nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. 100 kilóval mentem szülni, 89-cel jöttem haza a kórházból, és most két hónap után 86 vagyok, tehát nálam ez működik.Ja és esténként csinálok néhány felülést+ nagyon sokat sétálunk a babával. Nem tudom, hogy mennyit sikerül így fogyni, de az biztos, hogy így nem apad el a tejem, és ameddig van eredmény, addig megpróbálom ezt követni.
2010. márc. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!