Akik egy mellbol szoptattak, valaszolnatok?
3-as vagyok.
Közel 5 évet szoptattam három gyereket, de csak a második-harmadik volt, akik egy mellből szopiztak, de nem teljes időben, hanem csak az utolsó fél évben kb, előtte azért mindkettőt használták, de fokozatosan tértek át arra, amelyikből jobban jött. Amikor elhagyták az egyik cicit, akkor hatalmas különbség volt a két mellem között, tavaly nyáron volt ez, és én, aki mindig testhez álló cuccokat hordtam, vennem kellett gyorsan 6-8 olyan felsőt, amik bőek, mert abban azért nem volt olyan feltűnő. A fürdőruha, na az ciki volt. Próbáltam szoptatni a fürdés előtt, mert ha "kiürült" a nagy mellem, akkor nem volt olyan nagy különbség. :)
De szerintem az is számít, hogy nekem alapból is nagyon kicsi melleim voltak mindig is, tehát A-B kosár kellett fazontól függően, egyszerűen lógni nincs minek. Igazán az volt ijesztő, amikor abba hagyta (az egyikből), mert az egészen picire zsugorodott, de most hogy már eltelt több hónap, kezd valamennyi zsír visszatérni, ciklusról ciklusra egy minivel feszesebb lesz és teltebb. Amelyikből később hagyta abba, az is alakulgat most már. Lassan. Érdekes hogy a bimbó is összezsugorodott, férjem szerint ki is világosodott újra (én ezt nem vettem észre).
4-es vagyok. Hát lehet hogy nálam azért nem volt/van különbség mert nagyok a melleim, ki tudja (van egy kis különbség persze de pont az a kisebb amelyikből szoptattam, szóval nem emiatt). Mindhárom gyereket bő egy évig szoptattam, végig egy mellből. Sajnos a harmadik babánál volt is emiatt mellgyulladásom/tályogom, 2x műtötték azt a mellem amelyikből nem szoptattam.
Az első babám eleinte felváltva raktam mindkét mellre, de hamar belezavarodtam, úgyhogy szopi előtt megtapogattam melyik mellem van tele, és arra raktam. Két hét után azt vettem észre, hogy ez mindig ugyanaz a mellem. Ekkor persze próbáltam hetekig a másikat is adni neki, de nem fogadta el. A másik kettőnél meg az első perctől ez volt, nem fogadták el, ráadásul a "rossz" mellem is annyira tele volt hogy befelé fordult a bimbó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!