Hány szoptatós kismama oltatta be magát?
Figyelt kérdés
Nagyon vacillálok,hogy beoltassam-e magam:(2009. dec. 1. 15:26
2/7 anonim válasza:
én beoltattam magam három hete.Sem a babának, sem nekem nem lett bajom.Tesóm is szoptat.ő is beoltatta.Náluk se lett semmi.Oltassatok.
3/7 anonim válasza:
múlt héten én is beoltattam magam. Nem lett semmi bajunk.
4/7 anonim válasza:
Már majdnem 1 hónapja oltattam. Mindkét influenza ellen. Semmi bajom nincs. A kisfiam is ugyanúgy szopizik. 3 és fél hónapos.
5/7 anonim válasza:
én is beoltattam magam vagy egy hónapja!Nálam fejfájást okozott 3napig!De ami még rosszabb,h megapasztotta a tejem!2mellből is alig tudott enni,igy jött a lefejttej pótlásnak amit elötte fagyasztottam,mikor volt tej!Még jó,h volt....azóta javult a helyzet,de annyi tejem mint amennyi volt sajna már nincs
ez az én storym,de ettöl még neked lehet nem lesz ilyen gondod
neked kell eldöntened,ez a te döntésed
6/7 anonim válasza:
én is beoltattam magam 4napja,semmi bajom eddig,csak karfájdalom!
11hós baba anyukája
7/7 anonim válasza:
én is beoltattam magam 2 hete, nem volt semmi gond.
oltasd be magad szerintem, ln megkönnyebbültem, kicsit nyugodtabb vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!