Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem oltatod be magadat...

Miért nem oltatod be magadat H1N1 ellen, mint szoptatós kismama?

Figyelt kérdés
Ha csak 1 hónapos a babám, akkor is beadathatom az oltást?
2009. dec. 17. 00:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A barátnőm lánya 3hetes volt,amikor beadatta az oltást. Semmi hátrányuk nem lett belőle. Az én babám 8hetes volt, 1hete kadtam meg az oltást. Csak így tudom megvédeni, máshogy nem. Kar- és vállfájdalmon kívül más mellékhatás nem volt.
2009. dec. 17. 06:00
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
Én is beadattam amikor 2 hetes volt a babám.Semmi baj nem lett.Valamennyi ellenanyag átmegy,de nem olyan mintha ő is oltást kapott volna.
2009. dec. 17. 07:43
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
3 hetes a babám, most kaptam meg mindkét influenza elleni oltást.
2009. dec. 17. 08:14
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Senkit nem zavar, hogy nem ez volt a kérdés, ugye?

Én nem oltattam, eddig se oltattam egy évben sem, most sem tartom indokoltnak.

2009. dec. 17. 09:05
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
2 hete oltattam, nem volt semmi(láz, vágtagfájdalom..), 9 hónaja szoptatok.
2009. dec. 17. 09:37
 6/15 anonim ***** válasza:
36%
A kérdés második felére válaszoltunk, de te MIÉRT NEM OLTATTÁL? ez volt ugyanis a kérdés, mint ahogy kedvesen felhívtad rá a figyelmünket! De annyi eszed neked sem volt hogy bármelyik kérdésre válaszolj:)
2009. dec. 17. 09:49
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Én még várandós vagyok, nem oltattam, de ha még mindig járvány lesz, és ajánlani fogják az orvosok, akkor szülés után oltatok, szoptatós kismamaként.
2009. dec. 17. 10:03
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Én nem oltattam be magam 4 hós a kislányom, tudom most sokan le fognak érte hurrogni de bizonytalan vagyok az oltást illetően, mert nem lett eléggé letesztelve és mi van ha esetleg most nem de később lesz valami komolyabb mellékhatása? Félek a vírustól és az oltástól is.

Az oltást igen beadathatod 1hós baba mellett is.

2009. dec. 17. 10:07
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Csatlakozom az utolsó válaszadóhoz, 10 hónapja szoptatok, mi sem oltattunk.
2009. dec. 17. 10:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Ezer dolognak lehet mellékahtása, lehet pont a tegnapi vacsorádnak lesz, vagy az öt éve bevett fájdalomcsillapítónak.
2009. dec. 17. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!