Miért nem oltatod be magadat H1N1 ellen, mint szoptatós kismama?
5 napos volt a babám mikor a kórházban felajánlották az orvosok, hogy beoltanak. Beoltattam magam. Hazajöttünk és beoltattam magam a AB ellen is. Semmi bajunk.
2 hetes baba anyukája
Nekem 6 hós múlt a fiam ő is anyatejes. Eddig úgy voltam vele, hogy nincs letesztelve az oltóanyag, féltem a mellékhatásoktól ezért nem oltattam. Most azon az állásponton vagyok, hogy a napokban beoltatom magamat, inkább mint a járvány végéig ( tavaszig ), rettegésben élni...
Ha 1 hós a babád akkor is beoltathatod magadat.
Azért nem, mert nem ad 100%-os védelmet. Hogyan is adhatna. Sőt, inkább úgy tűnik, több a veszélye, mint az előnye.
Én (újabban) inkább a megelőzés híve vagyok. Ha egészséges az immunrendszer, kvázi nincs mitől félni. Ha. De arról érdekes módon sokkal kevesebb hír szól, hogyan lehetnénk egészségesebbek. Azon túl, hogy vegyünk meg ennyi és ennyi vitamint, aminek alig van haszna, mert a szervezet nem ismeri fel, ugyanis nem élő anyag. De a betegség a legnagyobb üzlet továbbra is és hát a profit az alfa és az omega.
Nem oltatni kellene, hanem immunrendszert erősíteni. Utóbbi fog megvédeni az influtól meg minden mástól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!