Mi annak a homeos bogyónak a neve, amitől több tejem lesz? Esetleg valami más ötlet?
Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan szeretnék sok tejet!:)2009. nov. 30. 07:59
2/8 anonim válasza:
Nekem a homeos bogyó nem vált be, de nem csak az urtica jó erre én úgy tudom. Nekem a more milk plus kapszula vált be, két és fél nap alatt úgy bedurrant a cicim, hogy tovább nem is mertem szedni, igaz nem egy olcsó mulatság, de nekem már többször segített.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Mennyibe kerül a kapszula?
2009. nov. 30. 09:14
4/8 anonim válasza:
1. vagyok. Nekem teljesen bevált, csak azt szedem és tök normálisan van tejem, nem tudom, h miért kell lef**ázni...., azért mertem azt írni.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
Én is szedtem korábban.
Most első körben azt próbálom meg újra. Köszönöm!
2009. nov. 30. 09:33
6/8 anonim válasza:
9:31es!Miért hiszed,h le vagy fikázva?azért mert azt irta,h ugy tudja nem csak az van és neki nem vállt be?mit kell túl drámázni?ezt sose értettem
7/8 anonim válasza:
Nem lefi..ázni akartam, de elő is kerestem a kedvedért! arra gondoltam, hogy a homeos bogyók közül más is van ami tejserkentésre jó, ez pedig Ricinus Communis 5 Ch.
Nekem ez sem segített.
A more milk 60 db-os 6.000.- Ft, és testsúlytól függ, hogy mennyit kell szedni. Kisfiam 2 hónapos volt amikor vettem, akkor nekem sokat segített, de még mindig van pár szem belőle. Mostmár szerencsére nincs rá szükségem, mert beállt a tejcsim, fél éves a kisfiam, és még nem kellett pótlás neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2009. dec. 1. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!