Nem értem, mi történt a mellemmel?
Figyelt kérdés
Kisfiam 9 hónapos.Még mindig sokat szopizik,eddig 3 étkezést váltottunk ki.A melleimet mindig rendesen kiüríti.Kb egy hónapja észre vettem a mellbimbómon apró fehér pöttyeket,mint a pattanás.Meg nyomtam és mint a túró olyan állagú dolog jött ki,de kb hangyányi mennyiségű.Ma viszont a másik cicimet nagyon fájlaltam,és tusolásnál miután feláztattam,megnyomkodtam a fájó részt.Ebből több ilyen túrós cucc jött ki,kb 3x annyi mint eddig.Most is sajog,befújtam firsttel.Szerintetek mi mi lehet ez? Forduljak orvoshoz vele?2013. dec. 28. 20:42
1/4 CODE3 válasza:
Mindenképpen. Pláne hogy itt orvos nem nagyon fog Neked válaszolni, olyanra meg aki nem ért hozzá miért hallgatnál? Menj orvoshoz, és ha megvan mi volt az esetleg írd le hogy más ha rákeres legyen valami támpontja mi lehet neki. Jó egészséget!
2/4 batkamano22 válasza:
Szia!
Valószínű eldugult tejcsatornáról van szó.Mindenképp ki kell tisztítani mert a tej elapadásához is vezethet.
3/4 batkamano22 válasza:
[link] Ezen az oldalon találsz róla cikket hogy tudod megoldani a problémát.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. jan. 2. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!