Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 éves koron túl szoptató...

XStefix kérdése:

1 éves koron túl szoptató anyukák: akiknél a gyerkőc SAJÁT MAGA hagyta el az éjjeli szopizást, mikor történt ez meg? Nem teljes elválasztódásra gondolok, hanem csak az éjszakára, ha volt ilyen.

Figyelt kérdés

#elválasztódás #éjszakai szopizás #1 éven túli szoptatás
2013. aug. 11. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
2 éves kora környékén.Teherbe estem ismét,ekkor én igyekeztem rövidíteni a nappali szopikat(tehát megkapta,csak pár perc után kértem,h fejezzük be,mert fájt)kislányom pedig egyszerűen elkezdte átaludni az éjszakákat.
2013. aug. 11. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
22 hónapos, de eddig még nem hagyta el.
2013. aug. 11. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Lányom 2.5 évig szopizott.(fél éve uton volt már a kicsi) 20 hetes terhes voltam mikor teljesen abbahagyta. 8hósan hagyta abba az éjjeli szopit,alszik is éjjel.De:

3 éves és éjjel felébred mert pisilnia kell. Teljes szobatiszta. S utána visszafekszik az ágyába kap apától egy puszit és alszik tovább..

2013. aug. 12. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
20 hónapos éjjel-nappal szopizik :D
2013. aug. 14. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

15 hónaposan kezdte átaludni az éjszakákat. Utána még egy évig szopizott nap közben, akár 8-10 alkalommal is, de éjjel már csak pár alkalommal kelt fel, ha beteg volt.

A lányom egyébként sose cicin aludt el. Már szinte 1-2 hónapos korától lefordult elalvás előtt, s ez később sem változott, lehet, h ennek is köze van hozzá. Elalváshoz végig kellett a cici, ha otthon voltam, leszámítva az utolsó heteket, akkor már csak ébredés után szopizott. Viszont az altatási rítusunk: szopi, hasra fekvés, hátsimi, elalvás volt mindig.

2013. okt. 5. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.

Mondjuk az enyém szopival is alszik el, úgyhogy valószínűleg nálunk még elhúzódik a dolog. :)

2013. okt. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!