1 éves koron túl szoptató anyukák: akiknél a gyerkőc SAJÁT MAGA hagyta el az éjjeli szopizást, mikor történt ez meg? Nem teljes elválasztódásra gondolok, hanem csak az éjszakára, ha volt ilyen.
Lányom 2.5 évig szopizott.(fél éve uton volt már a kicsi) 20 hetes terhes voltam mikor teljesen abbahagyta. 8hósan hagyta abba az éjjeli szopit,alszik is éjjel.De:
3 éves és éjjel felébred mert pisilnia kell. Teljes szobatiszta. S utána visszafekszik az ágyába kap apától egy puszit és alszik tovább..
15 hónaposan kezdte átaludni az éjszakákat. Utána még egy évig szopizott nap közben, akár 8-10 alkalommal is, de éjjel már csak pár alkalommal kelt fel, ha beteg volt.
A lányom egyébként sose cicin aludt el. Már szinte 1-2 hónapos korától lefordult elalvás előtt, s ez később sem változott, lehet, h ennek is köze van hozzá. Elalváshoz végig kellett a cici, ha otthon voltam, leszámítva az utolsó heteket, akkor már csak ébredés után szopizott. Viszont az altatási rítusunk: szopi, hasra fekvés, hátsimi, elalvás volt mindig.
Értem, köszi.
Mondjuk az enyém szopival is alszik el, úgyhogy valószínűleg nálunk még elhúzódik a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!