Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi történt a mellemmel?

Mi történt a mellemmel?

Figyelt kérdés
Ma a babámat akkor is cicire raktam, amikor nyűgös volt (komfortszopi - korábban nem csináltuk). Evett, majd el is aludt rajta édesen, közben szopizgatott. Egy órát volt az egyik cicin, majd fél órácskát a másikon. Egészen nyugodt napunk volt így. Viszont mindkét mellem majdnem egy időben el kezdett furán melegedni, és nehéznek is éreztem. Plusz a melleim viszkettek is egy kicsit. A bimbó nem fájt, nem volt jobban megdolgozva, mint egyébként egy 25 perces szopi alatt. Mitől éreztem melegnek a cicit? Félek, hogy mellgyulladás, vagy "megerőltetés" ha van ilyen.
2012. aug. 3. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
A gyulladás az rohadtul fáj. Mindenesetre este, zuhanyozáskor meleg vízben próbáld kicsit masszírozni.
2012. aug. 3. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy kis borogatás is segíthet! Hogy ne forduljon elő többet,a szopik végeztével,ha nem szívta ki rendesen a tejet,csak "bele szívott" ki kell üríteni a mellett. Ha érzed,hogy feszül,sok benne a tej,akkor is fejni kell. Így elkerülheted,hogy legközelebb begyulladjon a cicid!

Mielőbbi jobbulást!! Jó babázást!!

2012. aug. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!