Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ismertek olyan nőket, akik...

Ismertek olyan nőket, akik azért nem szoptatnak, mert túl sok lemondással jár?

Figyelt kérdés

Egy fórumon írta egy anyuka:

"Majd te is rájössz idővel, hogy mennyire pocsék dolog a szoptatás. Nem ehetsz jóformán semmit. Elfelejtheted a hüvelyes zöldségeket, meg a k betűvel kezdődőeket(de a brokkoli, paradicsom, gomba, hagyma, fokhagyma, paprika is hasonló). Még egy jó húslevest sem ehetsz, ha esetleg beledobtak egy karalábét. Nem ehetsz dióféléket, sem tojást vagy tejtermékeket. Az apró magvas gyümölcsök, a citrusfélék is felejtősek. Alkohol vagy koffein szintén tabu. Fűszereset nem ehetsz, sem zsírosat, vagy cukrosat.

Jóformán nem ehetsz semmit, ami engem az első gyereknél nagyon megviselt. Most fontosabbnak tartom, hogy a gyerekemnek boldog anyja legyen, még ha tápszert is kell ennie."

2013. dec. 27. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

az, hogy mit ehetsz, az gyerekfüggő, nekem mákom volt, én zabáltam mindent, egyáltalán nem volt hasfájós a babám

de ettől függetlenül ezer más okból lehet problémás a szoptatás, és ha valakinek nagyon nem megy, vagy nagyon rosszul érzi magát miatta, akkor tényleg inkább a tápszer

2013. dec. 27. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:
14%
nulla 0%-ra pontozók, agyatoknál vagytok???
2013. dec. 28. 11:00
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Igen, itt vagyok én. Na most aztán hű meg ha, lehet a szívekhez kapni, felháborodni, kioktatni, lepontozni meg mindent amit ilyenkor szokás. Utáltam a szoptatást kezdetektől fogva, ki merem jelenteni. Nem csak amiatt, hogy mit ehetek, ihatok és mit nem, hanem az összes többi velejáróját. A fájdalmat, a mellgyulladást, a sebes bimbókat, hogy oda voltam láncolva a lakáshoz (mert én az otthonom kívül nem veszem elő a mellem, azt undorítónak tartom), nem lehetett rábízni a babát egy óránál tovább senkire, mindent a világon a szoptatáshoz kellett igazítani, rosszul voltam az egész szoptatós életviteltől, csöpögő tejtől, szoptatós ruházattól, szoptatós melltartótól. Úgy éreztem magam mint egy tejcsárda, egy két lábon járó etető gép. Szóval én 3 hétig kínlódtam vele aztán átálltunk a tápszerre és minden sokkal egyszerűbb, jobb lett.
2013. dec. 28. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!