Ismertek olyan nőket, akik azért nem szoptatnak, mert túl sok lemondással jár?
Egy fórumon írta egy anyuka:
"Majd te is rájössz idővel, hogy mennyire pocsék dolog a szoptatás. Nem ehetsz jóformán semmit. Elfelejtheted a hüvelyes zöldségeket, meg a k betűvel kezdődőeket(de a brokkoli, paradicsom, gomba, hagyma, fokhagyma, paprika is hasonló). Még egy jó húslevest sem ehetsz, ha esetleg beledobtak egy karalábét. Nem ehetsz dióféléket, sem tojást vagy tejtermékeket. Az apró magvas gyümölcsök, a citrusfélék is felejtősek. Alkohol vagy koffein szintén tabu. Fűszereset nem ehetsz, sem zsírosat, vagy cukrosat.
Jóformán nem ehetsz semmit, ami engem az első gyereknél nagyon megviselt. Most fontosabbnak tartom, hogy a gyerekemnek boldog anyja legyen, még ha tápszert is kell ennie."
az, hogy mit ehetsz, az gyerekfüggő, nekem mákom volt, én zabáltam mindent, egyáltalán nem volt hasfájós a babám
de ettől függetlenül ezer más okból lehet problémás a szoptatás, és ha valakinek nagyon nem megy, vagy nagyon rosszul érzi magát miatta, akkor tényleg inkább a tápszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!