Hány ml tejet eszik kb. egy 3 hetes baba egy szopikor?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 14:24
1/5 anonim válasza:
Könyvben azt olvastam 60ml a gyomruk űrtartalma, de az én 3 hetes és 5 napos kisfiam ma 90ml-t reggelizett :)) Szóval szerintem nem jelent semmit a szakirodalom, minden baba más :)
2/5 anonim válasza:
Az én kislányomat igény szerint szoptattam, és egyszerre 40-50 ml-t evett ennyi idősen! Persze ezt is úgy 40-045 perc alatt. De a csecsemőknek a szopizás nem csak a táplálékot jelenti, szeretnek elidőzni, mert megnyugtató számukra az anya közelsége...
3/5 anonim válasza:
Kedves Paffy! AKkor én megállapítom most már sokadszor, mióta megszületett, hogy a kisfiam egy haspók :) Sosem szopizik 15-20 percnél tovább, és szó szerint "nekiesik" a cicinek, ha meglátja, hatalmas erővel és sokat szív, majd elalszik rajta :) Így ette meg (súlymérés előtte-utána alapján) a 90ml-t ma reggel. A szája szélén folyik a tej, és szemmel láthatóan nagyon élvezi :)) Szerintem néha félelmetes :)
4/5 anonim válasza:
Persze, minden gyermeknek más a vérmérséklete. A kislányom nem siet el semmit, elég kényelmes is, az evésben is! Egyszerűbb lett volna nekem is amikor ennyi idős volt, ha egy kicsit gyorsabban letudja az evést, mint a kisfiad:)Így sokszor evett keveset, és azt is sokáig...
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor az én kislányom csak az igazi haspók! Általában 8-10 percet szopizik maximum, nagyon ritka mikor többet, de úgy nő mint a gomba. Pedig legtöbbször 3-4 óránként eszik. Már kétszer is megmértem kíváncsiságból, és mindkétszer 100 g különbséget mutatott a mérleg. Nagyon folyik szerintem a cicimből a tej, neki szinte csak nyelni kell. Nagyon mohóka, van is baj néha a hasfájással sajnos, aminek szerintem ez az oka.
2013. dec. 13. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!