Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek egy nap alatt sokkal...

Akinek egy nap alatt sokkal több teje van, mint amennyit a baba megeszik és már a fagyasztóba se fér, mit kezd vele?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 08:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

A legrégebbi lefagyasztottat kiveszem a hűtőből és beleöntöm a pici fürdővizébe. Helyette berakom az új lefejt tejcit a fagyasztóba.

Németeknél bevett szokás ez, szép lesz tőle pici bőre :)

20 hkm :)

2013. dec. 3. 08:34
 2/27 A kérdező kommentje:
én nem tudok szoptatni,ezért kérdezem
2013. dec. 3. 08:50
 3/27 anonim ***** válasza:

Ja, akkor gondolom anyatejet vennél valakitől?

Ezt a védőnőddel beszéld meg, mert csak úgy hasraütés szerűen nem lehet eladni a tejet, de van rá mód, kivizsgálnak ha minden ok, akkor nincs akadálya az adás-vételnek.

2013. dec. 3. 10:56
 4/27 A kérdező kommentje:
Igen. De a védőnőt már próbáltam. Megbízható anyukától vennék mindenféle hivatalos dolog nélkül is.
2013. dec. 3. 11:54
 5/27 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, a környezetben, ahol laksz, ott kérdezz újdonsült anyukákat, hátha.
2013. dec. 3. 13:30
 6/27 anonim ***** válasza:

Én odaadom egy másik anyukának, de természetesen minden orvosi vizsgálaton megvan. Az anyatejmissziónak is adtam már,illetve tejleadó anya is vagyok. Csak úgy, vizsgálatok nélküli anyukától én nem mernék venni és adni sem...

Amúgy a gyerekorvos felírja receptre és úgy ingyenes. De érdemes tényleg a védőnőtől tanácsot kérni, hátha van valaki a környezeteben, akinek van felesleges. Vagy ha írsz az anyatejmissziónak, eszterláncnak kiközvetítenek neked ők is. Bár sajnos nagyon sok a rászoruló picuri, és kevés a felajánlás. Gondolom mérlegelnek ők is.

2013. dec. 4. 08:51
 7/27 A kérdező kommentje:
a hivatalos utat már végigjártam,anélkül szeretnék egy megbízható anyukát találni,nem feltétlen csak a lakhelyem közelében,bizonyos távolság még belefér
2013. dec. 4. 08:55
 8/27 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, miért nem a hivatalos úton? Ha jár nektek, akkor nem kell fizetned érte. De mondom az anyatejmisszió ezzel foglalkozik. Összeköt olyan anyákat akinek van sok felesleg, olyanokkal akiknek nincs. Ez ilyen félig hivatalos, de ugyanakkor mégsem.:) Én nem vennék a neten tejet. Ha a gyermekem életéről lenne szó, nem kockáztatnék. Rengeteg cikk van erről. De ha mégis ezt az utat választod, akkor rengeten árulnak.Teszvesz, vatera, aprod, jofogas stb... Bár én ezt felelőtlenségnek tartom.
2013. dec. 4. 09:09
 9/27 anonim válasza:
100%

Ugy Te nem az a hölgy vagy, aki saját magának szeretne vásárolni? Ne haragudj, ha nem, csak van egy lány , aki bombáz mindenkit az üzenteivel, hogy tejet venne, de mint kiderült, saját magának kell... Fura emberek vannak. Csak azért gondoltam,mert nem ragaszkodsz a hivatalos úthoz... Tényleg bocsi, ha nem így van, csak ez után a hölgy után nehezen bízom bárkiben. Én nem is válaszoltam neki, de hallottam több anyukától is, hoy nekik is írt utt a gyk-n. Valahol veszprém környékén lakik.

Kérdésedre a válasz pedig, hogy én is a védőnőn keresztül adom oda rászoruló anyukáknak.

2013. dec. 4. 09:42
 10/27 anonim ***** válasza:
Komolyan???? Ilyen is van??
2013. dec. 4. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!