Akinek egy nap alatt sokkal több teje van, mint amennyit a baba megeszik és már a fagyasztóba se fér, mit kezd vele?
A legrégebbi lefagyasztottat kiveszem a hűtőből és beleöntöm a pici fürdővizébe. Helyette berakom az új lefejt tejcit a fagyasztóba.
Németeknél bevett szokás ez, szép lesz tőle pici bőre :)
20 hkm :)
Ja, akkor gondolom anyatejet vennél valakitől?
Ezt a védőnőddel beszéld meg, mert csak úgy hasraütés szerűen nem lehet eladni a tejet, de van rá mód, kivizsgálnak ha minden ok, akkor nincs akadálya az adás-vételnek.
Én odaadom egy másik anyukának, de természetesen minden orvosi vizsgálaton megvan. Az anyatejmissziónak is adtam már,illetve tejleadó anya is vagyok. Csak úgy, vizsgálatok nélküli anyukától én nem mernék venni és adni sem...
Amúgy a gyerekorvos felírja receptre és úgy ingyenes. De érdemes tényleg a védőnőtől tanácsot kérni, hátha van valaki a környezeteben, akinek van felesleges. Vagy ha írsz az anyatejmissziónak, eszterláncnak kiközvetítenek neked ők is. Bár sajnos nagyon sok a rászoruló picuri, és kevés a felajánlás. Gondolom mérlegelnek ők is.
Ugy Te nem az a hölgy vagy, aki saját magának szeretne vásárolni? Ne haragudj, ha nem, csak van egy lány , aki bombáz mindenkit az üzenteivel, hogy tejet venne, de mint kiderült, saját magának kell... Fura emberek vannak. Csak azért gondoltam,mert nem ragaszkodsz a hivatalos úthoz... Tényleg bocsi, ha nem így van, csak ez után a hölgy után nehezen bízom bárkiben. Én nem is válaszoltam neki, de hallottam több anyukától is, hoy nekik is írt utt a gyk-n. Valahol veszprém környékén lakik.
Kérdésedre a válasz pedig, hogy én is a védőnőn keresztül adom oda rászoruló anyukáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!