Akinek egy nap alatt sokkal több teje van, mint amennyit a baba megeszik és már a fagyasztóba se fér, mit kezd vele?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 08:15
21/27 anonim válasza:
Én értem. Saját magának kell az anyatej, mert beteg. Hogy mi baja, nem tudni, de durva, hogy azzal jött, hogy a pár hónapos kisbabájának kell a tej, aki beteges. Ilyennel nem szórakozunk. Felnőttnek mit használna egy anya teje, ugyan már? Remélem, hamar meggyógyul, akármi is van, de ha mégsem beteg, akkor szégyellheti magát, mert egy perverz. :(
22/27 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A privát levélre válaszolva: nem tudok mást, de pl. nekem két címről is írt ötször. (Bocs, de már senkinek nem írok vissza privátban, csak az oldalon.)
23/27 anonim válasza:
Rettentően sajnálom szegényt, de az anyatej nem "csodaszer" egy felnőttnek. Egy csecsemőnek viszont az!
Amúgy tudok cifrábbat is... Egy "kedves férfi" nyáron elvitte a fagyasztott tejemet, 100tasaknyit!!!! Kb 15litert. Termézetesen teljesen ingyen adtam, csak csere tejtároló tasakot kértem (amennyit elvitt). Szöveg: bocsi, munkából jövök, nem tudtam hozni, majd bedobom. Na azóta hozza :) de a legdurvább... Másnap felkerült a netre 600/tasak áron :) aztán lehet nem az enyém, csak véletlen egybeesés, hogy pont ugyanolyan tasakok... De ki tudja... Úgyhogy nagyon vigyázzatok kinek/hova adjátok! Én azóta leadom.
25/27 anonim válasza:
Látom hogy már régi a kérdés.Mi újság veled azóta?Mi a betegséged?Nem bántani akarlak.
26/27 anonim válasza:
Hogy vagy?Én nem gondolok rólad rosszat,elhiszem,hogy beteg vagy és borzasztóan sajnálom.Mi a baj?Nem tudok írni már neked.
27/27 anonim válasza:
Nem tudok már írni annak a lánynak.Mi baja van?Tudja valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!