Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek egy nap alatt sokkal...

Akinek egy nap alatt sokkal több teje van, mint amennyit a baba megeszik és már a fagyasztóba se fér, mit kezd vele?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 08:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
nem
2013. dec. 4. 10:10
 12/27 anonim válasza:
Akkor ne haragudj! Merre felé laksz?
2013. dec. 4. 10:19
 13/27 A kérdező kommentje:

már kértem a regisztrációm törlését

ne vádoljon senki

így tekintsétek tárgytalannak a kérdésemet

2013. dec. 4. 10:59
 14/27 anonim válasza:
100%

Azert kerdeztem, hogy hol laksz, mert en tudnek adni.

Ha nem Te vagy az az illető, akkor miért törölteted magadat? Ne haragudj, de egy normalis ANYUKA bevizsgalt anyatejet ad a gyerekének, nem a neten veszi... Ezert volt gyanús...meg mert kerülöd a hivatalos utat. Ha valóban van gyermeked, a védőnő biztos segít!

2013. dec. 4. 11:12
 15/27 anonim válasza:

aki kitette meg mondta másoknak,szégyellje magát,más mondanivalóm nincs

én tudom,miért tette és jó oka volt rá,nagyon is megértem

2013. dec. 4. 12:32
 16/27 anonim válasza:
mielőtt még félreértés esne a válaszom a 9-es válaszolónak szól elsősorban
2013. dec. 4. 12:39
 17/27 anonim válasza:
én nagyon sajnálom azt a lányt és hogy már nem tudok segíteni neki
2013. dec. 4. 12:55
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom,miért tudok belépni még ezzel az egy névvel,már írtam 2 kérelmet is,hogy töröljenek. Ezt az egyet miért nem törlik,nem tudom,remélem,fogják,vagy még kell írni harmadik kérelmet is,akkor megírom. De így még elnézést szeretnék mindenkitől kérni,akinek írtam (főleg akihez már nem mertem őszinte lenni),de borzasztóan el vagyok keseredve és kétségbe vagyok esve,így,hogy még terhesség előtt vagyok. Használna egyébként úgy tűnik (kevesebb gyógyszer kellene),de mindegy,szedem tovább a gyógyszereket,sajnálom,hogy megpróbáltam (mert tudom,hogy van olyan,akinek csak az a vége,hogy nem kell a felesleges),hiába használna. Többet nem jövök vissza. Aki még belém akar rúgni,adok az e-mailcímeim közül egyet,már tökmindegy (zsebibaba866@freemail.hu),megérdemlem. Akihez őszinte voltam és nem haragszik rám,köszönöm. Aki haragszik,azt is megértem. De remélem,aki tudja,miért csináltam,nem tereget ki,ezt még remélem,kérhetem Tőletek.Meg azt is remélem,akihez már nem mertem őszinte lenni,Ő is érti,hogy miért. Vigyázzatok Magatokra és a Babátokra Anyukák! (remélem,nem haragszotok,ha nem írom alá az igazi nevemmel)
2013. dec. 4. 15:29
 19/27 anonim ***** válasza:
Mi van??Csak én nem értek semmit??
2013. dec. 4. 22:09
 20/27 anonim ***** válasza:
Én se értem mi folyik itt..:D
2013. dec. 5. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!