Van itt aki nem igény szerint szoptat?
Tudom sokból ez ellenszenved vált ki de nem érdekel. Én nem akarom hogy a babám non-stop rajtam legyen, mert megállás nélkül szoptatom. Szóval érdeklen hogy vannak-e itt anyukák aki idő szerint, tartva a 3 órát szoptatnak? (anyukám azt mondta ez régen is így volt, ő is 3 óránként etetett)
A másik amit nem szeretnék: a babát 1-2-3 éves koráig szoptatni. Itt mindenhol azt olvasom hogy a gyerek 16 hónapos vagy 24 hónapos és még szopizik. Én 6 hónapos koráig fogom szoptatni, után jöhet a hozzátáplálás + mellé még az anya tej, de azt már lefejve cumisüvegből.
Összefoglalva 3 óránként szeretném szoptatni és max 6 hónapos koráig. Van itt még valaki aki így csinálta?
5. vagyok. Nem igazán értem, miért kellett ennyire lepontozni, mikor egy szóval sem bántottam az igény szerint szoptatókat. Tolerancia 0.
Utolsó! Csak halkan megjegyzem, hogy az nem "mongyuk", hanem mondjuk. A tejtermelődés mechanizmusa mellett egy helyesírási szótárt is olvasgathatnál.
Ha jól sejtem ez nem helyesírási kérdés volt...Igaza van, és kész. Az a baj, hogy halvány hagymaszagú fingotok sincs, hogy mi is az igény szerinti szoptatás. "jujjjuj, nehogy már rajtam legyen a gyerek egész nap, hogy fogok akkor facebookozni?" Igény szerint szoptattam kisgyerek mellett, ház patyolattiszta, meleg ebéd, vacsora minden nap, és nem járt a szám...
Kérdezőnek: Majd látod, hogy igényli az a baba, lehet, h magától beáll a 3 óránkéntira, és akkor probléma megoldva, viszont arra készülj fel, hogy fejni fájdalmas, és nem is olyan gyors.
1.: az az érvekből való végleges kifutás, ha valaki a másik helyesírását kezdi ekézni egy abszolúte' más témában
2.: nem tudom mennyit olvasol úgy egyáltalán, a szarkazmus kifejezést nyilván most hallod először, javaslom olvass utána az nyelvi eszközeinek
3.: nem baj az, ha nem akarsz, kérdező, igény szerint szoptatni. Csak akkor légy tisztában azzal, hogy kevés esélyed van a fél évig tartó szoptatásra. Érted? Ha döntesz valahogy, az a te dolgod, de a döntésedet helyes információk birtokában hozd meg. Vagy ha nem, akkor ne add tovább a hüjeséget;) Ja, ez nem csak E/2, hanem általános alany is lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!