Mit tegyek hogy szoptathassak?
Amennyire értek hozzá, szerintem jól csinálod, szurkolok. :)
Esetleg próbáld ki a hordozókendőt, az én fiam cicin kívül abban alszik nagyokat, a testkontaktus is segít a tejtermelésben, és amíg rajtad van, el tudod látni magad.
Köszönöm,kedvesek vagytok!!!
Szóval ha gyakorlatilag egész nap rajtam van,hagyom hogy cicizzen,váltogatva X időnként a melleimet akkor beindul a kereslet-kínálat? Nem akarom cumiztatni tovább,hasfájós is és a cumit is okolom emiatt..akármennyire is kólika-ellenes.. A komfortszopizástól csak azért tartok hogy árthat az "evős-szoptatásnak" mert így nem tanulja meg hogy enni kell a ciciből,nem nyammogni rajta. Vagy rájön magától is? Most velünk alszik,azóta éjjel önkiszolgál,ez buzdított fel hogy talán mégis tud ő enni is nem csak cumizni. Csak a módszert nem tudom még..
Szia!
Én csak azt akarom mondani, h le a kalappal Előtted!!!
Nekem is pótolni kellett a babámnak, de bennem nem volt ennyi kitartás, ezért kb. hat hét után elapadt a tejem.
Az en fiam hasonló mentalitasu lehet mint a tied. Sokat sír (reklamál mindenért), hasfajos, nem nagyon van el egyedül.
Az első 6-8 hét alatt én így is kikeszultem.
Épp most raktam le egy maratoni altatas után.
Egy szó mint száz, bennem nem volt ennyi kitartás, és nagyon becsülnek h így "harcolsz"!
Kitartást és sok-sok erőt kívánok, jól csinalod!!!!!!
12 hetes fiúcska anyukaja
Te már "önerőből", egyedül ráléptél a sikerhez vezető útra, úgyhogy én is gratulálok neked! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább! :)
A Liga honlapját én is ajánlom, sok hasznos infót olvashatsz ezekről a napokról és a legfontosabb szopis összefüggésekről. (De az alapokra már te is szuperül ráéreztél!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!