Mit tegyek hogy szoptathassak?
Első vagyok. A komfortszopiról lassan le fog szokni majd, amint izgalmasabb lesz a világ, mint a cici. :) Az én fiam is eleinte folyamatosan rajtam lógott, most, ha nem éhes, el sem fogadja a mellemet (kivéve, ha fáradt). Sokkal-sokkal kevesebb a komfortszopás.
És 10 percnél tovább ő sincs nagyon el egyedül, vinni kell magammal, vagy szórakoztatni, felvenni stb., "pedig" már elmúlt 3 hónapos. 10 perc a hintában nekem kifejezetten hosszú időnek tűnik. :)
Szia! Én azt javaslom, hívj fel egy szoptatási tanácsadót. Ők nagyon jó, barátságos szakemberek! Kimegy hozzád lakásra, megnézi hogyan szopiztok és ellát csomó tanáccsal. És később is, bármikor gondod lesz /elbizonytalanodsz, tudsz kihez fordulni a kérdéseiddel. Én nagyon ajánlom őket!
Én 15 hónapja vidáman szoptatok, hála egy tanácsadónak!
nagyon, szívből ajánlom őket!! (csak egy telefon, és csak nyerhetsz vele!)
Már pár napja levelezek egy tanácsadóval,nagyon aranyos,megbeszéltük,hogy ha nincs javulás a héten akkor eljön hozzánk. Amúgy alakulgat a dolog,esténként kell csak pótlás,ezt sikerként próbálom elkönyvelni még ha sírva is adom oda neki... Nyilván ha az ember ennyit dolgozik azon hogy szoptathasson,nem szívesen ad pótlást de a lényeg hogy ne legyen éhes.
Köszönöm a tanácsokat!!!
Ne érezd magad rosszul emiatt, menni fog a szopi, hidd el! Sokan vagyunk itt, akik ennél jóval hosszabb idő után oldottuk csak meg teljesen a gondjainkat, pl. én magam is. De utána még jóó sokáig gondtalanul és örömmel szoptattunk. Szóval ne sírdogálj:), hanem valóban, minden apró kis előrelépésre legyél büszke. Ha pedig van segítséged is, az pláne szuper. :)
Minden hosszú utat ilyen kis lépéseken keresztül teszünk meg. ;)
Nagyon köszönök a támogatást és a kedves szabalat! Immár másfél hete kizárólagosan szopizik!!!!:)))))
Most persze cicifüggőbb,mint valaha de ez legyen a legnagyobb bajom.:) nagyon boldog vagyok! Végülis az egy hetes non-stop szopi,napi 3l folyadék és a babára hangolódás hozta meg a sikert.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!