3 hetes babámat szoptatom, de mind a két mellbimbómat kiharapta még a hús is látszik alatta. Most kifejem és cumisüvegből adom neki de ez se jó megoldás. Mit tegyek hogy újra szoptathassak?
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 12:41
1/9 A kérdező kommentje:
A szoptatási technikám jó a védőnő szerint mégis kiharapja.
2008. aug. 17. 12:42
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is kirágta a kislányom 3hetesen a mellbimbómat és én azt csináltam,hogy Bepanten kenőccsel jó vastagon kentem 1-2napig(de fejés előtt lemostam!!!:D)De utána 3.napon már cicire raktam és beszélgettem a picúrral,hogy "Ne légy olyan mohó.Ez anyának fáj és ne rágd olyan erősen!"Dicsérd meg neki.Hidd el megértik a babák.
Jó szoptatást!!!
4/9 anonim válasza:
Nekem is sebes volt,használtam rá Bepanthent is,de a legjobb az volt amikor bekentem anyatejjel...
5/9 anonim válasza:
En is igy jartam a kisfiammal az elejen. A bimbovedo jo dolog, bar ha siman szoptatsz, akkor a borod gyorsabban hozzaszokik a folyamatos ingerhez, ami a szoptatassal jar, es megerosodik. A sebed, foleg ha mely kb. 3-4 het mulva elkezd majd beheggedni. De szoptass, ha lehet, es ha nem faj nagyon. Az anyatej jo ra, hagyd raszaradni, en meg Lansonah kenocsot kentem ra.
6/9 anonim válasza:
Én is bimbóvédőt használok és Garmastan kenőccsel kenegetem.
7/9 anonim válasza:
A Garmastan nekem is bevállt,de a lényeg hogy sokat legyen levegőn.ha nem szoptatsz hagyd szabadon és hidd el hamarabb begyógyul.
8/9 anonim válasza:
A Garmastan kenőcs jó, de nekem a legjobban az vált be, ha szoptatás után csak szabadon hagytam. Rajta volt a pici nyála, meg az anyatej, s így gyógyult a leggyorsabban. Kitartás! S próbáld szoptatni, még ha fáj is, mert a kicsik rafináltak, s pikk-pakk leszoktatják magukat a cicizésről, mert az üvegből könnyebben jön a tejcsi!!
9/9 anonim válasza:
nekem is igy volt és a bimbovedovel hejre jött probáld ki ,ne félj utána vissza fogadja a melled.sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!