Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha bevettem egy cataflamot,...

Ha bevettem egy cataflamot, mikor ürül ki a szervezetből, hogy megint szoptathassak?

Figyelt kérdés

Le is fejem a tejem kb. 3-4 óra múlva.

Hány óra telhet el a gyógyszer bevétel és a szoptatás között?

2012. jan. 25. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg mit ír a papírja milyen idöközönként veheted be.

pl ha azt írja 4 óránként ismételhetö, akkor kb 4 óra mire kiürül a szervezetedböl.

olvasd el mit ír szoptatásra, ha azt írja egyáltalán nem ajánlott szoptatáskor, akkor szerintem egy félnapot minimum hagyj ki.

2012. jan. 25. 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, 4-6 óra van rajta, úgyhogy 6 óráig nem szoptatom meg, és előtte azért le is fejem a tejet.
2012. jan. 25. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
A cataflam nem megy át az anyatejbe, nyugodtan be lehet szedni pár napig. IBCLC szaktanácsadó (EÜ) javasolta nekem porckorongsérv-fájdalomra.
2012. jan. 29. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, remélem, mert orvosokat is néztem a neten, akik nem ajánlották, na meg olyanokat is akik igen.

Végül kettőt vettem be mert muszáj volt.

2012. jan. 29. 23:16
 5/5 kíváncsicska ***** válasza:
Nekem szülés után azt adtak.Ha kellett volna napi 2-t is.Szerencsére csak 1 nap kellett 1 szemet bevennem.Ja és szoptattam akkor ugye 2 óránként
2012. jan. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!