Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Délelött bevettem egy algoflex...

Délelött bevettem egy algoflexet mert nagyon fájt a fejem. Mennyi idő alatt megy ki a szervezetből? Mikor tudok megint szoptatni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Az algoflexet nem javasolják szoptatásnál. Miért vetted be? Én ilyenkor beszoktam telefonálni az ügyeletre hogy mondjanak olyan gyógyszert amit lehet szoptatáskor szedni. Van olyan gyógyszer aminek bevétele után 4 5 napig nem javasolt a szoptatás.
2009. nov. 28. 15:59
 2/10 A kérdező kommentje:
úú ne!!:( Egész éjjel nagyon rosszul voltam. nem aludtam semmit, reggelre már annyira kivoltam hogy nem bírtam tovább
2009. nov. 28. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Nyugodtan szedhetsz algoflexet. Én is szedtem és volt tejem. csak 2 óráig nem szoptattam.
2009. nov. 28. 16:16
 4/10 anonim válasza:
Én algopirint vettem be/DOKI MONDTA,HOGY VEGYEK BE BELŐLE /CSAK UTÁNNA TEJET NEM FOGADTA EL A KICSI A KESERŰ IZE MIATT,MÁSNAPIG.
2009. nov. 28. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egészen nyugodtan szoptathatsz. A legtöbb gyógyszerre azért írják rá, hogy nem javasolt szoptatás alatt, mert nem végeznek ilyen irányú vizsgálatokat. De csak minimális jut át a tejbe egy tablettánál, az nem árt a babának.
2009. nov. 28. 17:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elszaladtam a gyógyszertárba vettem panadolt, mert ugyanolyan ramatyul vagyok:S
2009. nov. 28. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, hogy a legtöbb gyógyszerre csak biztonságból írják rá, de én azt javaslom, hogy ilyenkor telefonálj be az ügyeletre, én is azt szoktam. Elszoktam mondani mennyi idős a babám, mi a problémám, javasoljon gyógyszert. a Panadol az biztos jó. az algopyrin nem annyira. terhességnél meg fordítva.
2009. nov. 28. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha lázad is van akkor figyelj arra hogy a tej felforrosodik. Asszem 38 38,5 felett már nem lehet szoptatni.
2009. nov. 28. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
De lehet lázzal is szoptatni, akár 40 fokkal is!!! Ezt általában rosszul mondják az orvosok.
2009. nov. 28. 18:20
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
Lehet szoptatni, de felforrósodik a tej. Fejsz belőle és forró, tudom mert voltam már lázas és fejtünk a tejből és forró volt. Ehhez még orvos sem kell. Illetve csak azért mert én pl erre nem is gondoltam.
2009. nov. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!