Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás, fejés. Most akkor...

Szoptatás, fejés. Most akkor hogy van ez?

Figyelt kérdés

Azt hittem felkészült vagyok, de tegnap rájöttem,hogy mégsem. Anyuval beszéltem és azt mondta,hogy neki anno azt mondták, hogy minden szopinál le kell fejni azt a cicit amelyikből nem evett a baba. Viszont ahogy utána olvasgattam, van,aki úgy csinálja,hogy egyszer az egyik,utána a másik ciciből szopizik a baba,naponta 1-2-szer fej. Van aki egy etetés alkalmával mindkét cicire ráteszi a babát.

Összezavarodtam.

Ki hogy szokott szoptatni illetve fejni?

39+3 hetes első babás

2013. okt. 30. 09:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Pár napig, amíg nem indult meg a tejtermelés, addig mindkét mellből szoptattam. A köv.szopinál azzal a mellel kezdtem, amivel abbahagytam. Mikor beindult a tej, akkor váltott mellből. Ha két órán belül szoptattam, akkor arra a cicire raktam, amiből utoljára szopizott, hogy a hátsó zsírosabb tejet szopizza.

Fejni soha nem fejtem, mert lefagyasztani nem akartam a tejet, és a tejserkentés legjobb módja amúgy is a szoptatás.

Nóvekedési ugrásoknl, vagy ha éhes maradt a baba, akkor a későbbiek folyamán is volt, hogy két ciciből szopizott.

Csak rugalmasan kell kezelni.

2013. okt. 30. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!