Szoptatás, fejés. Most akkor hogy van ez?
Azt hittem felkészült vagyok, de tegnap rájöttem,hogy mégsem. Anyuval beszéltem és azt mondta,hogy neki anno azt mondták, hogy minden szopinál le kell fejni azt a cicit amelyikből nem evett a baba. Viszont ahogy utána olvasgattam, van,aki úgy csinálja,hogy egyszer az egyik,utána a másik ciciből szopizik a baba,naponta 1-2-szer fej. Van aki egy etetés alkalmával mindkét cicire ráteszi a babát.
Összezavarodtam.
Ki hogy szokott szoptatni illetve fejni?
39+3 hetes első babás
Pár napig, amíg nem indult meg a tejtermelés, addig mindkét mellből szoptattam. A köv.szopinál azzal a mellel kezdtem, amivel abbahagytam. Mikor beindult a tej, akkor váltott mellből. Ha két órán belül szoptattam, akkor arra a cicire raktam, amiből utoljára szopizott, hogy a hátsó zsírosabb tejet szopizza.
Fejni soha nem fejtem, mert lefagyasztani nem akartam a tejet, és a tejserkentés legjobb módja amúgy is a szoptatás.
Nóvekedési ugrásoknl, vagy ha éhes maradt a baba, akkor a későbbiek folyamán is volt, hogy két ciciből szopizott.
Csak rugalmasan kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!