Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hasfájásra ki mit tud ajánlani...

Hasfájásra ki mit tud ajánlani sos,3 hetes a kislányom?

Figyelt kérdés

Tegnap òta annyira sír hogy megszakad a szívem.Nem fojamatosan de szinte egèsz nap ordít,picit megnyugszik aztán megint!!

A mecsek baby teát pròbáltuk ès egy ideje az infacolt is használjuk.De most ez se segít,mit csinálhatnèk!!!!!!

2013. okt. 4. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

az infacol nem azonnal hat, hanem néhány nap múlva.

nekünk az vált be, hogy függőlegesen tartottam a karomban és sétáltam vele (vagy magamra kötöttem és elmentünk sétálni)

lehet, hogy a tea és az infacol együtt sok neki.

2013. okt. 4. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
itt nagyon sokan esküsznek a gripe waterre vagy angol vízre - talán még lehet kapni, illetve hallottam még, hogy a biogaia cseppek jók, hátha segítenek, de ezeknél is több nap mire hatnak, ha jól tudom
2013. okt. 4. 16:40
 3/5 A kérdező kommentje:

3 hetes,tehát az angol víz kilőve!!

Az infacolt kb 2 hete használjuk tehát nem most kezdtük.Eddig jò is volt de most nem használ.Azt veszem èszre hogy nem tud kakilni.

Amugy volt ma egy kaki,de küszködik vele ugy látom,nyomja de nem jön!!

2013. okt. 4. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél vibrucol kúpot vagy kömény kúpot! Nekünk ezek bevaltak az infacol és esplumizan semmit nem használt! Nagyon hasfajos vokt az én picim is!
2013. okt. 4. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk pont a mecsek bébi tea volt a ludas,azt elhagytuk,kapott helyette ánizsteát,köményteát,kamillateát,napszakokban különbözőt. Csak nagyon gyengén csináltam neki. Utána mintha kicserélték volna!
2013. okt. 9. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!