Az utóbbi napokban kislányom evés közben sírva fakad és csak nehezen tudjuk megvigasztalni. Hasfájásra kap cseppeket, ami eddig használt. Most 12 hetes. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 21:20
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem jön elég tej, és hiába szívja?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert még utána fejni is tudok. Masszírozom közben a mellemet is, hogy jobban jöjjön neki. Ezért nem tudom, hogy mi lehet az oka :-(
2008. dec. 28. 21:25
3/4 anonim válasza:
Ha masszírozod, az is előfordulhat, hogy túl erősen jön, és nem bírja nyelni. Vagy esetleg megfázott, be van dugulva az orrocskája és nem kap rendesen levegőt szopi közben. Más ötletem sajna nincs.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg a puffasztó ételtől hasfájós a babája. Ha ez igaz, akkor mindenképpen kerülni kell!Én például elkértem a védőnőtől egy listát, mit szabad, mit nem szabad fogyasztani a szoptatós kismamának, mondhatni nem könnyű betartani ezt a diétát, de megérte! A babám nyugis, eddig néhány hasfájást leszámítva nincs gond vele!
A másik ok lehet, ha a sok szoptatástól megfájdul a hasa, pl. kétóránként szopik, utána fáj a hasa. Ha igen, akkor légy türelmes, hagyd sírni a babát, nyugtasd meg, becézgesd, de a lényeg, a két szoptatás között legyen két és fél óra. Ha ez beválik, akkor túl sokat szopott a baba. Ha mégsem válik be, akkor sem kell csüggedned, hamarosan végetér a kemény hasfájós időszak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!