Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kislányom 3hetes és infacolt...

Kislányom 3hetes és infacolt adok neki evések előtt mert fájt a pocija. Mennyi ideig adhatom neki?

Figyelt kérdés

Ugy tudom mellèkhatás nêlküli a cucc,nem szívòdik fel a bèlrendszerbe igy nem lehet tuladagolni.

Fèlek ha abbahagyom fájni fog a hasa,így se adom minden szopinál mert van hogy 1-2òránkènt eszik!!Meddig adhatom neki ès milyen időközönkènt.??

2013. okt. 3. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
mi is ezt használtuk. eleinte én is sűrűn adtam neki, később ritkábban, aztán meg már csak alkalomszerűen.
2013. okt. 3. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

biztos,hogy fáj a pocakja?sokszor tapasztalatlanságunk miatt erre fogunk mindent-én is ezt tettem,aztán ahogy "megismerkedtünk" jobban meg tudtam különböztetni a sirásokat.esetleg az is lehet,hogy olyat ettél,ami nem volt jó neki.talán nem tud kakilni-ez is gond lehet-és talán a gyakori 1-2 óránkénti evés sem túl jó.nem jobb,ha 3óránként eteted?

a kérdésre válaszolva-attól baja nem lesz,de sztem először a sirás okát találd meg

2013. okt. 4. 16:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó,sajnos még nem ismerem kellőképp a picit és nem tudom mikor miért sír!De sajnos a mai nap a pocakfájás miatt voltak gondok! Úgy vettem észre nem tud kakilni mert nagyon erőlködik a drágám!
2013. okt. 4. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
2 hónapos koráig használtam. a vége felé már nem adtam neki minden etetés során, és lassan elhagytuk. de nem volt semmi probléma azóta.
2013. okt. 5. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:

második vagyok

én az első babámnál még azt is kipróbáltam,hogy egy krémes fülpiszkálót picit-óvatosan a popsijába dugtam.nem egy kellemes megoldás-de mindig kijött a kaki.meg én,ha sok körtét,barackot..stb-t ettem,mindig sokat kakilt a pici.

2013. okt. 5. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:
ja-és tornáztasd picit a lábát-meg van egy speciális tartás-a karodban,ami jót tesz-esetleg a melegités?
2013. okt. 5. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!