Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hetes a kislányom fájni...

Irén24 kérdése:

4 hetes a kislányom fájni szokott a hasa infacolt és köménymagos teát lehet egyben adni neki? valamelyiktől be zöldülhet a széklete? Mert neki kicsit az mióta használjuk ezeket,

Figyelt kérdés
köménymagos teát lehet rakni a tápszerben vagy avval megcsinálni a tápszert-?
2011. febr. 15. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Teából tápszert?! DEHOGYIS!!!!

Külön vízben főzzél neki és külön cumisüvegben itasd meg vele! Természetesen adhatod egyszerre, egyik sem gyógyszer. A széklete még sokáig változó lesz, ez nem ennek tudható be.

2011. febr. 15. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az Infacol csinálhat zöldes kakit, ha jól emlékszem a leírásában is benne van. Lehet köményes főzetből csinálni a tápszert. Én is csináltam ilyet, de nem láttam sok hasznát. A neki megfelelő tápszer megtalálása, és a masszírozás, tornáztatás segített.

2011. febr. 15. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves második! Nem szabad teából tápszert csinálni, mert összekavarja a kis gyomrát. A párom gyermekorvos.

Külön főzd neki a teát és külön a tápszert. Van külön hasfájásos is, Milupa Komfort 1 írass ki ilyet az orvossal, ez hátha segít. Fektesd sokat hasra és masszírozd a hátát. Infacol helyett esetleg próbáld ki az espumisan cseppet, sokaknak az jobban bevált!

2011. febr. 16. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!