4 hetes a kislányom fájni szokott a hasa infacolt és köménymagos teát lehet egyben adni neki? valamelyiktől be zöldülhet a széklete? Mert neki kicsit az mióta használjuk ezeket,
Teából tápszert?! DEHOGYIS!!!!
Külön vízben főzzél neki és külön cumisüvegben itasd meg vele! Természetesen adhatod egyszerre, egyik sem gyógyszer. A széklete még sokáig változó lesz, ez nem ennek tudható be.
Szia!
Az Infacol csinálhat zöldes kakit, ha jól emlékszem a leírásában is benne van. Lehet köményes főzetből csinálni a tápszert. Én is csináltam ilyet, de nem láttam sok hasznát. A neki megfelelő tápszer megtalálása, és a masszírozás, tornáztatás segített.
Kedves második! Nem szabad teából tápszert csinálni, mert összekavarja a kis gyomrát. A párom gyermekorvos.
Külön főzd neki a teát és külön a tápszert. Van külön hasfájásos is, Milupa Komfort 1 írass ki ilyet az orvossal, ez hátha segít. Fektesd sokat hasra és masszírozd a hátát. Infacol helyett esetleg próbáld ki az espumisan cseppet, sokaknak az jobban bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!