Felpuffadt babával mit kell csinálni? Mikor hat a köménymagos kamilla tea?
Kólikás tartás (alkaron lógva), magpárna, szélcső a javaslatom.
Masszírozzátok hanyatt fekve.
Mennyi idős?
Próbáltuk,lázmérőzni is,de csak sir mikor akarom tornáztatni:(
2 hónapos
Tapasztalatból irom.
Se köménymagos teát se ciotromos teát nem szabad adni.
Aköménymagos tea szélhajtó hatású.
De ha szegény nem tud puzni akkor az elég fájdalmas .
Akkor el kellen vinni az orvoshoz nincs e a belekkel probléma.
Acitromos tea viszont össze rántja kis gyomrában a tejet attól is fájhat a hasa.
Furcsa , de sima garzon tea a legjobb az bevállt..
tapasztalatból írom: vidd orvoshoz. mennyi idős a baba? mert ha még pici akkor lehet javcasolnak egy kivizsgálást neki. ha már nagyobb akkor simma kamillástea az első hajnali etetés előtt, beédesítve (orvos mondta). vagy esetleg duphalac, de sokszor az is segít ha kúpot adsz neki hogy legyen kakis pelus mert olyankor a gázos is nagy mértékben távoznak.
a kérdés mitől puffadt? gázoktól? vagy a széklettől? mert ha az utóbbi akkor ott nagy bajfűt is jelezhet. mi emiatt voltunk irrigoscópián 12 hetes lányommal anno.
Köménymagos tea ide vagy oda, nem ajánlatos!!!
Többet árt, mint használ.
Igen,a doki is mondta hogy ne teáztassan,és a kevésnek talált súlya miatt 2 óránként tápszereztessem,viszont mig nem adtam neki teát,egy szelet sem hallottam!és szegénykémnek 2 naponta van széklete,iszonyatos szenvedések árán:(
az espumisant meg azért nem adom neki,mivel a papverines görcsoldót kapja,és 2féle azért sok lenne neki szerintem.egyébként meg mi az a szélcső??én lázmérőzni szoktam,ugyanaz a hatása nem??
ja,18.17-es válaszolónak:
széklettől volt puffadt,de nagy nehezen sikerült neki,magától.
leirnád azt a vizsgálatot bővebben?köszi
Ha papaverint kap, annál többet te sem nagyon tehetsz házilag.
Ne lázmérőzd, mert hozzászokik az ingerhez, és egyre nehezebb lesz kakálnia!!
A szélcsövet a baba korának megfelelő méretben lehet kapni a patikában, a gyógyszerészek szívesen segítenek, menj oda egyhez.
A dokid nem gondolkodik tápszerváltáson, sokszor az is segít?
Ha nem javul vigyétek el kivizsgálásra, mert ezek a szörnyű élmények kihathatnak a későbbi székletürítési szokásaira is!
milumil 1-et eszünk,mert a HA-tól székrekedése volt.
esetleg valami tipp,olyasfajtáról,ami nem gázositja annyira??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!