Mit tudok tenni a picikémmel, mert nagyon fáj a hasa? Adok neki köménymagos teát, espumisan cseppet, de semmi hatás. Nem sokat alszik szegénykém.
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 12:39
1/10 anonim válasza:
Tea helyett vizet adj neki. Én is így voltam a lányommal, ivott édeskömény teát, ánizsmagos teát, sőt még a Mecsek baby teát ismegvettem neki de egyik sem volt jó. Forralt tiszta víz, vagy babavíz jó volt azóta se fáj a hasa (3 hónapos). Amúgy azt hallottam hogy a hasfájós babáknak még jobban fáj a hasuk ezektől a teáktól.
2/10 anonim válasza:
Az én fiam is hasfájós volt. 1 hónapos kor után lehet adni grippewatert, nekünk az bevált, kombinálva azzal, hogy a szoptatást 4-5 percenként megszakítottam, böfiztettem, napjában többször átgyúrtam a hasát. Azt nem tudom, hogy a grippewater mennyit segített, de a megszakított szopi biztos hogy jó volt. Mi is csak sima vizet iszunk, nem is próbáltunk teát, mert én is azt hallottam, hogy a kis gyenge gyomrukat még inkább megterheli, még jobban fognak kínlódni.
3/10 anonim válasza:
Van baba, akinek csak ront a helyzeten a tea. Nem írtad milyen idős, de 1 hónapos korától kaphat Gripe Water-t. Nekünk az aranyat ért. Esetleg még próbálkozhatsz az Infacollal, de nekünk az sem volt valami hatásos.
Kicsit tornáztathatod, bicikliző mozdulatokkal és van, ainek a meggymagpárna is hatásos, mi nem próbáltuk.
4/10 anonim válasza:
Az én kisfiamnak az édesköménytől még jobban fájta a hasa, a Mecsek baby hasfájás elleni teától is, valamint az én Laktoherb teámtól is...
Ami nálunk bevált az gyógyszertári papaverines görcsoldó, pár száz forint, doki néni írja fel. Sokan azt mondják óvatosan, mert hozzászokhat a baba, talán valami nyugtatót is tartalmaz.... én úgy kértem, hogy az ne legyen benne. Nekünk bevált. Sok sikert és kitartás!
5/10 A kérdező kommentje:
Hát az én kisfiam most kedden lesz 2 hetes és nagyon hasfájós.Tornáztatom szegénykémet ,de az sem segít neki.
2010. júl. 24. 14:31
7/10 anonim válasza:
Gripe water-ra szavazok én is! Nálunk bevált, max. annyi gond volt csak, hogy az esti szopizásnál nagyon figyeltünk a büfiztetésre, mert igazából az zavarta nagyon, ha nem jött ki. A gripe watert is csak egyszer adtuk, az esti szopizásnál (2 mellből szopizott ilyenkor, mielőtt a másodikat elkezdte volna, akkor adtuk neki a szert)
8/10 anonim válasza:
Ha ilyen pici, akkor még gripe watert nem kaphat, lehet, hogy a papaverinest sem. :( Torna, büfiztetés szopi alatt, karon lógatás /feje a könyökhajlatban/, infacol esetleg, meggymag párna....
9/10 anonim válasza:
Ilyen picinek nekünk is az infacolt ajánlották, nem segített, de a szopi közbeni böfiztetés igen. Azt javallotta még a védőnő, hogy más tartásban szoptassam, hogy jobban "rátapadjon" a mellemre (ez semmin nem változtatott nekünk).
10/10 A kérdező kommentje:
Szoptatom,de semmi nem jó neki! :(
2010. júl. 26. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!