A te babád is felsir ha pukizik? Az enyém a legmélyebb álmából is! Lehet a köménymagos teától van? De hát más ugyanerre a célra espumisant, vagy infacolt használ.
Az enyém is nyög egyet pukinál, és pucsít is (hasonalvó).
Rettenetesen belenyúltunk a kólikába. Nálunk sem az infacol sem az espumisan nem vált be, a cumisüveget utálja, úgyhogy a tea is kilőve. Pocimaszírozás és torna, rendszeres büfi.
Viszatérve a kérdésre, igen felsír, van hogy felébred a saját hangjára. Álltalában ilyenkor már készenlétben vagyok, és a hátát simogatva megnyugtatom, nem ébred fel telljesen.
Az infacolt próbáltátok már? Mert akkor biztos, hogy a köménymag tea nem okés neki. :(
Vagy babapocak-krémet, esetleg meggymag párnát... mennyi idős amúgy?
Gripe watert is nagyon sokan dicsérik.
Az én kisfiam 11 hós és a mai napig is tekereg-tekereg,nyökög,feltólja a kis fenekét,pukkkk és alszik tovább.
Nekünk annó az Espumizán jött be. Az Infacol-tól majdnem hányt(íze v állaga nm tetszett,azt nm tudom)
2 hónapos a kisfiam.papaverines görcsoldót kap,2 óránként tápszer a súlya miatt ,3.75. és keveslik
Espumizant is próbáltuk,HA tápszertől székrekedése volt,szóval már kész vagyok,mert ráadásul alig tudom elaltatni,amikor pukizik,akkor meg visszaaltatni
csalócumit sem tudom elfogadtatni sehogy vele,pedig ez megkönnyitené azért
holnap ráadásul kötelező oltás jajjj kicsit kivagyok már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!