Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A te babád is felsir ha...

A te babád is felsir ha pukizik? Az enyém a legmélyebb álmából is! Lehet a köménymagos teától van? De hát más ugyanerre a célra espumisant, vagy infacolt használ.

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 07:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
:D
2011. jan. 3. 07:39
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
A pici babák még attól is megijednek,vagy felsírnak,ha pisilnek. A köménymagos teától biztosan nem,mert az csökkenti a hasgörcsöket.
2011. jan. 3. 07:46
 3/15 anonim ***** válasza:
A köménymagos teára is máshogy reagálnak a babák. Az egyiknek kellemes, szélhajtó hatása van, a másik babának meg hasgörcsöt csinál. Szóval lehet, hogy éppen görcsöl, fáj a pocija, azért sír fel.
2011. jan. 3. 08:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is nyög egyet pukinál, és pucsít is (hasonalvó).

Rettenetesen belenyúltunk a kólikába. Nálunk sem az infacol sem az espumisan nem vált be, a cumisüveget utálja, úgyhogy a tea is kilőve. Pocimaszírozás és torna, rendszeres büfi.

Viszatérve a kérdésre, igen felsír, van hogy felébred a saját hangjára. Álltalában ilyenkor már készenlétben vagyok, és a hátát simogatva megnyugtatom, nem ébred fel telljesen.

2011. jan. 3. 08:05
 5/15 A kérdező kommentje:
de az enyém alig tud aludni is emiatt
2011. jan. 3. 08:41
 6/15 anonim ***** válasza:

Az infacolt próbáltátok már? Mert akkor biztos, hogy a köménymag tea nem okés neki. :(

Vagy babapocak-krémet, esetleg meggymag párnát... mennyi idős amúgy?

Gripe watert is nagyon sokan dicsérik.

2011. jan. 3. 08:46
 7/15 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 11 hós és a mai napig is tekereg-tekereg,nyökög,feltólja a kis fenekét,pukkkk és alszik tovább.

Nekünk annó az Espumizán jött be. Az Infacol-tól majdnem hányt(íze v állaga nm tetszett,azt nm tudom)

2011. jan. 3. 09:18
 8/15 A kérdező kommentje:

2 hónapos a kisfiam.papaverines görcsoldót kap,2 óránként tápszer a súlya miatt ,3.75. és keveslik

Espumizant is próbáltuk,HA tápszertől székrekedése volt,szóval már kész vagyok,mert ráadásul alig tudom elaltatni,amikor pukizik,akkor meg visszaaltatni

csalócumit sem tudom elfogadtatni sehogy vele,pedig ez megkönnyitené azért

holnap ráadásul kötelező oltás jajjj kicsit kivagyok már

2011. jan. 3. 09:29
 9/15 A kérdező kommentje:
ja amúgy Milumil 1tápszert kap.tudtok valami jobbat,ami pl nem gázositja annyira?egyébként a teáról le lettünk tiltva a2 óránkénti etetés miatt,viszont pl tegnap szerintem az segitett hogy tudjon kakilni
2011. jan. 3. 09:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Beba HA sensitive,ez emésztési problémákra,hasfájás-haspuffadásra való tápszer,mi ezt használjuk.
2011. jan. 3. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!