13 napos kislányom hasfájós, infacolt adom neki, de nem mindig segit, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 18:19
1/8 anonim válasza:
Szia! Az én kisbabám kamilla teát ivott köménymaggal.
2/8 anonim válasza:
szia.anno a kisfiam volt rettenetesen hasfájós ,nekünk az infacol egyáltalán nem segitett.mi édeskömény teát ittunk és próbáltuk tornáztatni hogy kijöjjön a felesleges levegő a pocijából.valamint átgondoltam az étrendemet hogy nehogy attól puffadjon szegényke.ez 5 éve volt de ha esetleg van ismid vagy védőnő,vagy orvos aki homeopátiával foglalkozik lehet hogy van homeopátiás készitmény is amit adhatsz neki,érdemes utánna nézni vagy érdeklődni.Remélem tudtam segiteni.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is az édeskömény teára gondoltam.mikor adjam neki és mennyit?
2009. jún. 2. 18:45
4/8 anonim válasza:
Én kislányomnak az Espumizan csepp.később az angol víz vált be.Nagyon hasfájós volt.
5/8 anonim válasza:
espumizan cseppek + tornáztatás (térdét has felé nyomod, majd ki terpeszpe, aztán kinyújtod a törzs folytatásába, védőnő meg tudja mutatni)
6/8 anonim válasza:
szia
mi az angol vizet = Gripe Water-t használtuk
1 hónapos kórtól használható! gyógynövények vannak benne
nekünk nagyon bevállt
patikában, Dm-ben lehet venni
7/8 anonim válasza:
Tényleg a Gripe Water a legjobb, de mivel ti még nem használhatjátok, vegyél mindenképp espumisan cseppeket. Mi az infacol-lal kezdtük, meg az édesköménnyel, egyik sem használt, de a másik kettővel mintha elfújták volna!
8/8 anonim válasza:
Én is az infacolt használom már majdnem 5-6 hete és megemeltem az adagot /ami egyébként rá van irva a dobozára ,hogy lehet ) és igy használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!