Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek mi a véleménye anyatejes...

Kinek mi a véleménye anyatejes babáknál a teáztatásról?

Figyelt kérdés

Csupán csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést ugyan is az én kisbabám 17 napos és nem igazán akarom teáztatni de az egyik barátnőm mindig adja neki a teát!

Szoptatom és van elég tejem is de azt hallottam(idősektől) Hogy adni kell neki a teát mert ő is szomjas.Na de én meg úgy tudom hogy az anyatej az oltja a szomját!Most akkor hogy is van ez,adjam vagy ne?!

2013. szept. 30. 19:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

1. Nem ítélkezek, a kérdező kérdezett én feleltem.

2. Azért mert valaki nem lett allergiás valamitől, nem jelenti azt, hogy más sem lesz és miért pont a gyermekemen akarjam kipróbálni.

3. Sokaktól elnézést kérek a rossz fogalmazásért, nem mindig az édes szó volt a megfelelő, lehet inkább az ízes jobb lett volna. Szóval szerintem nem kell arra szoktatni egy gyereket, hogy olyan dologgal oltsa a szomját, aminek íze van. Szerintem nem találtok olyan szakembert, aki szerint nem a víz a legjobb.

4. És azt is írtam valahol, hogy ez akkor igaz, ha nem beteg a baba. Szóval hasfájós babámnak én is adtam volna teát, ami elmúlasztja a fájdalmát, ha köhögött volna, akkor olyat, ami arra jó stb.

5. Szóval nem eleve a teával van bajom, hanem azzal, ha feleslegesen azzal itatják, azzal a kijelentéssel, hogy így helyes, én is ezt kaptam...

2013. szept. 30. 22:19
 22/29 anonim ***** válasza:
Én a helyedben 6 hónapos koráig csak anyatejet adnék neki. Nekem is ez a tervem. Anyám persze itatná, főleg amikor csuklik, de szerencsére a védőnő leállította :)
2013. szept. 30. 22:27
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem jó 6 hónapig várni. Enyém anyatejes volt 3,5 hósan kezdtem kóstoltatni.
2013. szept. 30. 22:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, kifejtenéd miért nem jó?
2013. szept. 30. 22:41
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Sokkal több gond van a késöbb elkezdett hozzátáplálsnál általában. Nehezebben akarnak enni, több mindenre lesznek allergiásak. Nyilván nem 2 hónaposan kell tarjával etetni, de 3-4 hónaposan az almát, barackot már érdemes elkezdeni kóstoltatni.
2013. szept. 30. 22:43
 26/29 anonim ***** válasza:
Ne veszekedjetek már. Ahány ember annyi vélemény. Mivel mi vizet iszunk így kisfiam is azt kap. 6hós koráig kizárólag anyatejes volt. Vizel kináltam amikor már evett mást is. Az igaz,hogy a tej étel és ital is nekik.Nyáron a nagy melegben ha úgy igényelte akkor óránként is szopizott. Ha valaki nem szeret utcán szoptatni azt is meg pehet oldani cumisüveg+lefejt tej. Nekem is jöttek ezzel,hogy adj neki teát.... Egyszer megkínáltam vele. Na azt a nézést amit kaptam sosem felejtem el. Persze a gyógytea az más. De csak azért,hogy ne vizet igyon szerintem felesleges.
2013. szept. 30. 22:44
 27/29 anonim ***** válasza:
Mindenhol azt írják, hogy azért kell várni, hogy ne legyen allergiás, úgyhogy ebben szerintem nincs igazad. Lányomnál mindent betartottam pontosan. Soha nem volt probléma az étvágyával, mindent megeszik amit kap.
2013. szept. 30. 22:46
 28/29 A kérdező kommentje:

Nem azèrt tettem fel a kèrdèst hogy itt egymásnak essetek!

Ahány ház annyi szokás,úgy látom megoszlik a vèlemèny ès aez így is van jòl!!!

2013. szept. 30. 23:37
 29/29 anonim ***** válasza:

"amiért sokakat megtéveszteni próbáltál..."

Mivel próbáltam én megtéveszteni akárkit is?

Azzal, mert leírtam, hogy mikor ott voltunk a 6 hónapos gyerek éppen sült húst "evett"? Ha nem akarod, ne hidd el!

A teáról meg csak annyit, hogy a főzött teában nincs cukor, így majdnem olyan, mintha vizet inna a kicsi, csak mégis van egy pici íze.

2013. okt. 1. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!