Kinek mi a véleménye anyatejes babáknál a teáztatásról?
Csupán csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést ugyan is az én kisbabám 17 napos és nem igazán akarom teáztatni de az egyik barátnőm mindig adja neki a teát!
Szoptatom és van elég tejem is de azt hallottam(idősektől) Hogy adni kell neki a teát mert ő is szomjas.Na de én meg úgy tudom hogy az anyatej az oltja a szomját!Most akkor hogy is van ez,adjam vagy ne?!
1. Nem ítélkezek, a kérdező kérdezett én feleltem.
2. Azért mert valaki nem lett allergiás valamitől, nem jelenti azt, hogy más sem lesz és miért pont a gyermekemen akarjam kipróbálni.
3. Sokaktól elnézést kérek a rossz fogalmazásért, nem mindig az édes szó volt a megfelelő, lehet inkább az ízes jobb lett volna. Szóval szerintem nem kell arra szoktatni egy gyereket, hogy olyan dologgal oltsa a szomját, aminek íze van. Szerintem nem találtok olyan szakembert, aki szerint nem a víz a legjobb.
4. És azt is írtam valahol, hogy ez akkor igaz, ha nem beteg a baba. Szóval hasfájós babámnak én is adtam volna teát, ami elmúlasztja a fájdalmát, ha köhögött volna, akkor olyat, ami arra jó stb.
5. Szóval nem eleve a teával van bajom, hanem azzal, ha feleslegesen azzal itatják, azzal a kijelentéssel, hogy így helyes, én is ezt kaptam...
Nem azèrt tettem fel a kèrdèst hogy itt egymásnak essetek!
Ahány ház annyi szokás,úgy látom megoszlik a vèlemèny ès aez így is van jòl!!!
"amiért sokakat megtéveszteni próbáltál..."
Mivel próbáltam én megtéveszteni akárkit is?
Azzal, mert leírtam, hogy mikor ott voltunk a 6 hónapos gyerek éppen sült húst "evett"? Ha nem akarod, ne hidd el!
A teáról meg csak annyit, hogy a főzött teában nincs cukor, így majdnem olyan, mintha vizet inna a kicsi, csak mégis van egy pici íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!