Elektromos mellszívóról kinek mi a véleménye?
Szia, nekem nagyon bejött, mi Medela-t vettünk és olyat, amit egyszerre mind a két mellre fel lehet tenni, tehát fele annyi idő alatt le lehet fejni akár mind a két mellett. Nekem a kézi mellszívótól ínyhüvelygyulladásom lett, rettenetesen fáj a kezem a sok pumpálástól. Szerintem érdemes venni, nagyon jók a modernebb gépek. A mi gépünk eredeti ára olyan 30 körül volt, de mi használtan vettük vaterán egy jómódú anyukától, amiről kiderült, hogy még ki sem volt bontva a dobozából, úgy kapta ajándékba, garanciával együtt odaadta 14 ezerért. Szóval ki lehet nagyon jókat fogni, én jó 1 évig használtam és rengeteg tejet el tudtam tenni a kicsimnek.
Főként akkor volt jó, ha olyan helyre mentünk, ahol nem tudtam volna szoptatni és megetettem cumisüvegből. Később meg a főzelékeit hígítottam anyatejjel. 8 hónapos korára nagyon kevés lett a tejem és olyan jó volt, hogy tele a hűtő tejcsivel, nem éhezett a kicsim, amíg nem jutottunk el az orvoshoz, hogy hogyan tovább a táplálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!