Mi a véleményetek a medela mini electric elektromos mellszívóról?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni?Mi a tapasztalatotok róla?Mennyire hangos?2012. jún. 11. 15:11
1/4 anonim válasza:
Mi ilyet vettünk,nagyon hangos,drága is volt,de ezek még hagyján,csak sajnos nem szívta le a tejet,nem indította meg a tejleadó reflexet.Gyorsan kellett venni egy mellszívót,vettem 3000-ért egy no namet,na az szuper volt.Először szerintem egy olcsóbb kézit vegyél.Na meg ki tudja lesz e tejed,nem biztos,hogy megéri előre beruházni egy 40.000-es mellszívóra.
2/4 anonim válasza:
Teszveszen vettem 10.000 ftért, ugyanennyiért el is tudtam adni.
Nekem jó volt, igaz hangos, de mivel volt a kislányomnak egy időszaka, amikor egyáltalán nem akart szopizni,én meg már hülyét kaptam a kézitől,inkább megvettem.
Ha lesz még babám,már a terhesség alatt meg fogom venni, nekem minden pénzt megért,bár most egy medela swinget vennék. Ha nincs ez a mellszívó, feleennyi ideig kap csak anyatejet a lányom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 12. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!