Kinek mi a véleménye anyatejes babáknál a teáztatásról?
Csupán csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést ugyan is az én kisbabám 17 napos és nem igazán akarom teáztatni de az egyik barátnőm mindig adja neki a teát!
Szoptatom és van elég tejem is de azt hallottam(idősektől) Hogy adni kell neki a teát mert ő is szomjas.Na de én meg úgy tudom hogy az anyatej az oltja a szomját!Most akkor hogy is van ez,adjam vagy ne?!
Lehet ízesítetlen teát is adni, nem muszáj cukrozni.
Ismerős pl születése óta ad a szoptatott babának teát (cukor nélkül), és mégis annyi a teje, hogy még másik 2nek elég lenne. Azt már csak sokkolásként tenném hozzá, hogy 2 hós kora óta hozzátáplálja, a minap sült tarját "evett" a kicsi, rágjad felszólítással kísérve. Most 6 hónapos...
10-es! Nyílván nem fogja senki az utcán megszoptatni a picit,és a víz pl. szerintem jobb mint a tea.
11-es.az nagyon durva hogy 2 hónapos babának tarját és még ki tudja miket adnak! Bár biztos hozzászokott már a pici de én azt azért nem merném!
De ehez még hozzá kell tennem hogy nem ítélkezek én,mert 3hónapos voltam amikor megetettek töltött káposztával és ettem mint kacsa a nokedlit és nem lett semmi bajom!De ez egyéni!!!
Kedves 14es : na most azért mert te nem látod hogy az s baba valóban tarját evett,avagy sem,attól még lehet.
Szóval 11es : ismerős ...kisfiamat 3 hós kora óta hozzátáplálom.Olyan dolgokat tudott enni hogy csak na...
ÉS tea ?? Én is adok neki...édeskömény teát.cukrozatlant,ízesítlenül..
ez miért is baj ?? Elmondaná nekem valaki.??
Merthogy édesanyám is így nevelt fel,tőle kapom a jobbnál jobb tanácsokat..nem a védőnénitől aki tankönyvhöz illesztené az összes gyereket
Kaptam teát,ettem levest már 4 hósan,ilyen olyan finomságokat,amit szivesen leírnék de csak a " ó ,uramisten,hogy adhattak ilyet neked akkor " szöveget kapnám vissza
De visszatérve...itt vagyok,étel és mindenféle allergiák nélkül,pedig ettem ittam mindent babakorban.Lett bajom ?? N
Sőt...
Vessetek meg..teát adok a gyerekemnek...na bumm.Ahány gyerek annyi nevelés
Kár ezen a dolgon ,fennhangon ítélkezni
12-es : a tea miért is édes ???
Jahh..tényleg...a cukortól !!' Még ilyen hül.éket mint mi vagyunk
Jahh.igen..azért is,mert tuti hogy a bármennyi idős gyerekemnek cukrozom a teáját
Végülis
Tudod vannak azok a baba teák ..hallottál róla ?? Na azokat nemkell cukrozni,se citromozni.. én se teszem...és lám..megissza a vizet is.. csoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!