Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
6 hetes a kislányom. Kb. 1 hete küzdünk avval, hogy csak addig szopizik, amíg a tej könnyen jön, utána tépni kezdi, sír, feszíti magát. Nyugtatás után sem javul a helyzet, max félálomban. Nem akartam pótolni, gondoltam ha elég éhes lesz megdolgozik érte, de a napi folyadékbevitelét sem vitte be, ezért lefejt anyatejjel pótoltunk. Azóta napi 3-4 szer a szaporító fejést csinálom, (4. napja) de nem igazán akar több tejem lenni, inkább kevesebb. Próbálom minél gyakrabban mellre tenni, de csak tépi, nem szívja....és egész nap csak sír...
2013. szept. 29. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet novekedesi hullamon van inkabb csak tedd annyiszor cicire ahanyszor csak tudod. Nalunk ugyanez volt. Kaptam en is bugyuta tanacsokat h fejjem meg egyebek de csak kevesebb lett. A vegen teljesen elment. Szoval az tuti ha megegyszer ebbe a helyzetbe lennek akar nonstop szoptatnam. Majd atmegy rajta par nap alatt.
2013. szept. 29. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Az enyém ezt a tépést akkor csinálja, ha tele a pocakja, sajnos kicsit refluxos. Nem lehet hogy a tiédnek is tele van a pocakja?
2013. szept. 29. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!