Mit lehet tenni h ne szaradjanak be a tejcsatornak?
Masszírozd a melled, és közben fejj a kezeddel.
be fog gyulladni ha nem fejed le!
Meleg vizes borogatás is segíthet. Vagy zuhany jó meleg vízben. És a masszírozás, ahogy írták előttem is.
"Beszáradni" biztos nem fog, legfeljebb elzáródni, de azt nem szabad megvárni, mert nagyon súlyos vége is lehet.
újszülötted van?
ha igen, akkor most lövell be a tej, azért duzzad a melled, és fáj, feszít... ilyenkor sokat kell cicire tenni a babót. (ha nem szoptatsz valamilyen oknál fogva, akkor persze a mellszívót kell használni, de sose használd úgy, hogy fájjon!!! hát igen, a feszülésen a legjobban a babaszáj enyhít) :)
ha nem, akkor tényleg a meleg vizes borogatás (zuhany a dekoltázsra) segít, meg persze ismételni tudom csak - tedd a cicire a gyereket :) ha nem éhes, akkor lefejheted egy kicsit belőle. pár nap után be szokott állni a kínálat a keresletnek megfelelően, lesz, hogy feszülni fog.
ha vannak fájó csatornák, én azt csináltam, h a mig szopizott a kicsi, masszíroztam a cicim. 1 nap alatt elmúlt a dolog...
a mellszívó a közelébe se megy a gyereknek, nem ugyanaz a hatás (a baba leszív 150 ml-t 5 perc alatt, a mellszívó pedig 60 ml-t ugyanannyi idő alatt. nincs olyan vákuum, mint amit a baba a szájával tud csinálni, nem jelent semmit, h mennyit tudsz lefejni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!