Hernek Anita kérdése:
Elzáródó tejcsatornák miatt fordult már valaki "fejőnőhöz"?
Figyelt kérdés
4 hónapos a babám és kb. 1 hónapja nem akar a jobb ciciből szopizni. Sajnos csak 1-2 csatornából jön a tej és ő lusta várni. Már fáj a kezem a fejéstől és ő is dühös a kanalazástól.#Elzáródó tejcsatorna #fejőnő
2012. okt. 18. 19:00
1/3 Claudia075 válasza:
A babám születése után, aki másfél hónappal hamarabb született, hiába volt tejem, 5 héten át nem tudott szopizni, mert még gyenge volt. Így akkorák voltak az egyébként is nagy melleim, hogy fájt már a menés, alvás közben is. Először zsíros kenőccsel kentük be, folpackot tettem rá éjjelre, az fellazította - állítólag. Aztán jött a nagyon alapos szoptatós nővér és olyan szinten megmasszírozta, hogy sírtam. Rengeteg tejem volt. Rettenetes élmény, de utána a megkönnyebbülés érzése... Érdemes!
2/3 Gyönyörűséges válasza:
Nekem egy mellgyulladást masszírozott ki egy csecsemős nővér, neki arany keze volt ehhez. Nagyon féltem, de amikor elkezdte csinálni, nagyon megkönnyebbültem...mert nem fájt, sőt kifejezetten kellemes volt. Érdemes megpróbálni, ha ismersz ilyen nőt.
3/3 anonim válasza:
Kedves Válaszolók!
Esetleg nem tud valaki a 11.kerület vagy a 2. kerület környékén fejőnőt/masszőrt, vagy olyat, aki esetleg messzebbről is vállal házhoz járni.
Tudom hogy a szoptatási tanácsadók a divatosak/elterjedtek manapság, de ha tudna valaki ajánlani, nagyon megköszönném!
Írhattok a bluepava@gmail.com-ra is elérhetőséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!