Nagyon becsomósodott a mellem, már szoptatni sem tudok vele, mit lehetne tenni, nagyon fáj?
Próbáltam masszírozni, de hozzá sem lehet érni, mert megbolondulok annyira fáj. Két hetes a picim, eddig jól szopizott, nem is volt ilyen gondom, de reggelre eszméletlenül fájt a mellem. Kérlek segítsetek, mert megbolondulok annyira fáj.
Köszönöm előre is!
Szia! Próbáld ki, hogy melegíted. Zuhany alatt forró vízzel melegítsd át, és utána kezd el masszírozni. Fájni fog, de muszály, mert ha nem szeded ki, be fog gyulladni, és belázasodsz. Nekem 9 híd a Lányom, és még most is be-be csomósodik, van már rutinom.
Még pár tipp: ha jó tejed van, nem igyál semmi serkentőt, mert általában az is ludas
Kád, jó (kellemesen)forró víz, ha tudsz, hasra bele negyed órára
Ha nagyon gyulladt lenne, picit hűtheted is, de nagyon óvatosan, mert az apaszt
Fájdalmas igazság, hogy minél később szeded ki, annál nehezebb lesz..
Mióta ilyen? Az elején (első pár hétben) ha tudod mindig szedd ki a maradékot, előtte jól masszírozd át a cicit, dmben van mikrózható párna többféle, a babás pocijához is kelleni fog. Én babylove iszaposat vettem. Azt rakd a melltartóba, és könnyebb fejni.
Nálam is volt ilyen, hívtam a nyugdíj előtt álló idős védőnőmet, mondom már mindent kipróbáltam, erre ő egyből kérdezte: a férje próbálta már kiszívni? Ez régen elfogadott módja volt ennek orvoslására, csak ma már a mellszívók világában erre nem is gondolunk.
Elektromos mellszívót vegyetek, béreljetek, melegvizes zuhany, v agy borogatás után próbáld meg azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!