Vannak olyan helyek Bp. -en, ahol meg tudom szoptatni a 4 hónaposomat a lakáson kívül? (Plázákban, éttermekben, üzletekben, bárhol? )
Aréna plázában, Árkádban van baba-mama szoba. Ott lehet nyugodtan szoptatni és van mikró is.
Bár nem voltam mostanában, de szerintem a WestEnd-ben is van.
A Corvin plázában nagyon normális, igényes kialakítású baba-mama szoba van, mikróval, fotellel.
Az Ikea áruházakban is van egy baba-mama sarok fotellel elszeparálva az étkezős fenti részen, ott is el lehet vonulni.
A MÁK-nál (államkincstár) is van baba-mama szoba, ügyintézés közben is tudod használni, nem egy nagyon modern, de legalább van.
Esetleg olyan helyeken, ahol van játszóház vagy gyermekfelügyelet- ott szokott lenni egy kis sarok és általában segítőkészek.
Ó, és a Corvin is szuper lenne! De jó, köszi! :)
Míg nem volt meg a gyerkőc sosem figyeltem az ilyen helyekre, mióta megvan pedig nem voltam távol annyi ideig vele, hogy megéhezzen, de így szuper lesz elindulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!