Étterembe eldugott helyen szabad vagy nem szabd szoptatni? Illik vagy nem illik? Vagy menjek ki a kocsiba és ott?
Én is megkérdezném, hogy lehet-e valahol diszkréten.
Nagyon durván bunkóságnak tartom, amikor valaki bárhol-bármikor képes előkapni a mellét, mert hogy éhes a pici. A múltkor egy rendezvényen láttunk egy anyukát, aki egy nagyobb babát szoptatva sétálgatott és csak az nem látta a mellét, aki nem akarta :)
2x1 évig szoptattam én is, de mindig meg tudtam úgy oldani, hogy senkit sem hoztam zavarba vele, legfőképpen persze magamat :)
Te, a sarokba fordulás minden, csak nem diszkrét... mindenki tudja, hogy épp most kaptad elő a csöcsödet.
Ha van külön szoba vagy a mosdóban erre helység, akkor ott, de amúgy kint. Ott, ahol mások esznek, illetlenség.
Nem az utcán te szerencsétlen, hanem kint az autóban, igen!
De egyébként meg lehet lefejni tejet és a nagymamánál hagyni a babát arra a nyomorult 2 órára, amit egy éttermezés igényel! Nem kell feltétlenül a CSÖCSÖDET előcsapni minden sarokban, merthogy a gyerek "éhes"! Ha nem bírod normális ember módjára kezelni a szituációt, ne menj ilyen helyre! Mert valószínűleg rajtad kívül mindenkit zavart, hogy épp ott csöcsörészik a baba, csak nem annyira tapintatlanok, hogy szóljanak. Nem igaz, hogy nem lehet otthon hagyni/megvárni azt a kort, amíg rá lehet bízni valakire.
A büdös életben nem fogom megérteni az olyan nőket, akik szerint a publikus szoptatást bárhogyan is lehet diszkréten végezni. Ez egy intim pillanat, senki más nem kíváncsi rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!