10 napos a babám. Eddig annyi tejem volt reggelre hogy tudtam félre is tenni. Ma annyi sincs hogy jóllakjon. Mitöl lehet? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 15:32
1/5 anonim válasza:
Nő az étvágya.
Pár nap alatt a tejtermelésed igazodni fog az ő igényeihez, csak ürítsd ki továbbra is a melleidet - vagy a baba, vagy a fejés segítségével (egyébként hajnalban termelődik a legtöbb prolaktin, ezért van reggelre sok tej).
2/5 anonim válasza:
Egyre többet enne a baba, nem a tejed kevesebb!!! Mérd mérleggel a babát evés előtt, utánn, akkor megtudod mennyit evett.
Most már 70-90 Milit/grammo enne alkalmanként!!!
Ha kell szoptasd óránként, majd beáll!
Egyél sok tartalmas ételt, tészta burgonya, hússal, kenyér, süti, abból lesz a tej , s igyál sokat!!!
3/5 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy az alkoholmentes sör nagyon jó, a malátatartalma miatt. (A rendes sör is jó, csak azt ugye nem nagyon lehet.)
4/5 anonim válasza:
Karamalz sört lehet venni a Sparban, nagyon jó
5/5 anonim válasza:
no az ilyent h ennyi meg annyi ml-t/g-ot kéne enni felejtsd el...az én fiaim mindig jóóóval az előirt alatt ettek és ugy nőttek mint a gomba :) 1. amit irtak jönnek a növekedésiugrások, de ha szépen gyakrabban (ha kéri!) mellre teszed szépen gyarapodni fog. 2. ha beáll a kereslet-kinálat akkor pont annyi fog termelődni amennyi kell, nem baj ha nem tudsz már fejni. én pl 2kezemen meg tudom számolni hányszor fejtem, macera, idő, stb...a fiam 1,5éves és még mindig szopizik. szoval nyugi, nem kell aggódni, ügyes vagy, csak igy tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!