Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy 6 napos babának kb hány...

Egy 6 napos babának kb hány millit kell szopiznia egy evésre?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy a kislányom a kórházban kb 3 óránként szopizott,itthon meg össze-vissza.Szopizik,aztán abbahagyja, negyed óra múlva ismét,és ez így megy elég sokáig.Nem tudom,hogy egyszerre eleget szopizik-e vagy nem.Mennyi a normál mennyiség milliben egy evésre?
2013. ápr. 26. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
30-60 ml
2013. ápr. 26. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. ápr. 26. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

még egy hetes sincs a babu ne méregesd kináld sürün a cicid

és ne nézegesd az órát

2013. ápr. 26. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit szeretne! Igény szerint szoptatsz? Én úgy csináltam, és majd beállt a rend! A szopizásban hamar elfáradnak, megpihennek egy picit. Majd egy két hét múlva erősebb lesz, akkor többet fog szopizni, és utána hosszabb ideig fog pihenni. Kitartást!! 2 hós kisfiú anyukája
2013. ápr. 26. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit kér! Óra nélkül, és elfelejtve a mérleget. Elég hetente egyszer mérni. Még pici, hamar elfárad szopizás közben, ráadásul kikerültetek a kh-ból megint újabb környezet....
2013. ápr. 26. 18:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen,igény szerint szopiztatok.Nem is attól idegeskedtem egy kicsit,hogy óránként szopizik egy kicsit,hanem attól,hogy nem tudtam eldönteni,hogy ez azért van-e mert még picike,és hamarabb elfárad a szopizástól,vagy azért mert nem elég laktató-e a tejem.A kórházban kb 3 óránként szopizott és furcsa volt,hogy itthon meg másképp van,de rájöttem,hogy neki is meg kell szoknia az új környezetet.Köszönöm szépen mindnyájatoknak a válaszaitokat,sokat segítettetek!!
2013. ápr. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!