5 napos babának hány ml-t kell szopiznia egy alkalommal? És egy nap hányszor kb?
Nem az 5.napon engednek ki?Miert nem kerdezted meg, amugy elkellene mondaniuk. De a google a baratod, keress ra, ezen kivül ajanlom a LLL honlapjat,es igeny szerinti a szoptatas, ha ehes ugyis sir.
Az en kisfiam 4 orankent 30 ml-t evett kb a 10 napig, akkor ez az adag 60 mlre ugrott es 3 orankentire (en nem mertem csak fejnem kellett, mert nem tudott cicizni szegeny rendesen), aztan 2 orankent evett-de azt mar nem tudom mennyit mert akkor mar rendesen cicböl kapta:D.
Nekem 8-10 alkalommal szopizott ilyenkor, egész keveset, talán 20-30 ml volt a maximum, de nem nagyon mértem, csak esténként meztelenül a súlyt, az nőtt, ez a lényeg!
Az, hogy hányszor meg a babán múlik! Amikor sírt, mellre tettem (2 óra alá nem mentem).
Kb 2 hetes korára beállt magától a 3 óránként evés + éjszaka volt egy 5 órás szünet.
én ekkor még másfél óránként szoptattam, mérni volt hogy mértem de csak arra volt jó hogy idegesítsem magam. nem minden evésnél esznek egyforma mennyiséget. van hogy kevesebbet. aztán ráéreztem hogy biztos nincs baja. mert ha evés után elvan vagy elalszik akkor biztos jól lakott.
majd ráérzel te is. lényeg hogy ne görcsölj hogy ki hogy mennyit evett, mert minden babának más az igénye. az én babám soha nem ette meg az előírt mennyiséget és mégis szépen gyarapodott.
jó babázást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!