Más anyától származó lefejt, fagyasztott tejet hogy kell saját fiam számára fogyaszthatóvá tenni?
Figyelt kérdés
Hogy olvasszam ki? Meddig tárolható kiolvasztva? Fel kell forralni? Stb. Még nincs három hetes a fiam.2013. júl. 16. 08:32
1/6 anonim válasza:
1? fel ne forrald az összes éártékes anyatej összeteveö megsemisül tönkremegy felheviteni tilos
2, szoba hömérsékletüre kell felengedni vagy felmelegiteni lehetöleg ne mikroba hanem felforralt vizbe állitani a poharat
ha felmelegitetted ujra hüttöbe ne tedd vagy ne fagyaszd le
2/6 anonim válasza:
én is ugy hozattam elsö gyermekemnél a másodikat aki már 5 hos tudom szoptatni (elsö vagyok
3/6 anonim válasza:
hűtőben felolvasztod
majd meleg vízben meg melegíted arra a hőmérsékletre amit kellemes a gyereknek
forralni tilos - sok fontos dolog lebomlik benne !!!
kiolvasztva max 1 nap
4/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
Egyelőre megy a szoptatás, csak méhösszehúzót kell szednem, ami apaszthatja a tejet. Kaptunk már anyatejet, ha kéne a pótlás, csak nem tudtam, mit kell kezdeni vele. Remélem, nem lesz rá szükség.
2013. júl. 16. 08:49
5/6 anonim válasza:
ha adsz neki akkor csak pohárbol avgy kanálal adj neki véletlenül se cumisüvegböl mett pár nap alatt leszokik a ciciröl én csak tudom mert igy jártam az elsö gyereknél
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, van poharunk, már a kórházban teszteltük a technikát. :) De köszönöm, hogy szóltál.
2013. júl. 16. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!