Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Különböző időben lefejt tejet...

Különböző időben lefejt tejet össze lehet önteni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi a köztes idő.
2013. júl. 10. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én mindkét gyerkőccel anyatej-leadó voltam, úgy lehet összeönteni, hogy amit 24 órán belül fejsz le, azt igen. Hűtőben kell tárolni, lehetőleg nem az ajtón, alsó részen, és akkor nem lesz gond.
2013. júl. 11. 05:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! A 24 órán belül lefejt mennyiségeket összeöntheted de ne öntsd a frisset a hűtötthöz. Előbb hűtsd le az új adagot is és után össze lehet önteni. Lehetőleg ne a hűtőajtóban tárold, hogy ne kapjon meleget nyitogatásnál.:-)
2013. júl. 11. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Simán!

Ha nem fagyasztottam, akkor max. 3 napig tároltam hűtőben mielőtt odaadtam, az utólag lefejt tejet mindig lehűtöttem mielőtt a már hűtőben lévőhöz öntöttem.

Sokszor csináltam olyat is, hogy lefejt tejhez adtam előzőleg lefagyasztott, majd felengedett tejet.

2013. júl. 11. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!