Különböző időben lefejt tejet össze lehet önteni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 23:09
2/4 anonim válasza:
Szia! Én mindkét gyerkőccel anyatej-leadó voltam, úgy lehet összeönteni, hogy amit 24 órán belül fejsz le, azt igen. Hűtőben kell tárolni, lehetőleg nem az ajtón, alsó részen, és akkor nem lesz gond.
3/4 anonim válasza:
Szia! A 24 órán belül lefejt mennyiségeket összeöntheted de ne öntsd a frisset a hűtötthöz. Előbb hűtsd le az új adagot is és után össze lehet önteni. Lehetőleg ne a hűtőajtóban tárold, hogy ne kapjon meleget nyitogatásnál.:-)
4/4 anonim válasza:
Simán!
Ha nem fagyasztottam, akkor max. 3 napig tároltam hűtőben mielőtt odaadtam, az utólag lefejt tejet mindig lehűtöttem mielőtt a már hűtőben lévőhöz öntöttem.
Sokszor csináltam olyat is, hogy lefejt tejhez adtam előzőleg lefagyasztott, majd felengedett tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!