Mitől lehet hogy reggel 230at eszik 3 hónapos babám délután pedig csak 70eket? Este pótolnom kell a napi lefejt max.100al. Fejem, iszom, pihenek. Mit csináljak még?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 21:42
1/4 anonim válasza:
Reggel szomjoltó,higabb a tej.Este meg zsirosabb és inkább hizlaló. Szerintem ne pótold hanem inkább legyen többet/akár 45 percet is cicin. A lányom 2.5 évig szopizott,kicsi meg 3 hós:) Ne aggódj menni fog.
2/4 anonim válasza:
Jól csinálod, egyél-igyál és pihenj napközben, hogy legyen elég tejed. Az első pár hónapban nekem is így ment, hogy a napi lefejt tejet még odaadtuk a babának alvás előtt, mert már nem tudott mit kiszívni szopizás közben. Nincs ezzel semmi baj. És igen, reggel és délelőtt szopizta Ő is a legtöbbet!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De este cumiból adom neki, pohárból nem tud, a kanállal meg egyszerre olyan kevés és türelmetlen. Hogy lehet, hogy reggel nincs cumizavar amúgy meg igen?
2013. jún. 28. 22:08
4/4 anonim válasza:
szia, én nem pótolnám a napi lefejt tejjel...az esti tej zsírosabb, munkásabb szopizni neki. Ha a szervezetedet hozzá szoktatod, hogy este is szopizzon többet (azzal, hogy a pótlás helyett gyakrabban teszed cicire, plusz komfort szopiztatod rajta) akkor több lesz a tejed estére is. Persze ne azonnal vedd el a pótlást, hanem apránként csökkentsd szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!