Hogy melegítsem a délelőtt lefejt, de még nem fagyasztott anyatejet? Lehet mikróban langyosítani?
Ne, ha nem muszáj!
24 órát tárolhatod steril üvegben a hűtőben, inkább forró vízfürdőbe tedd pár percre.
A mikrózás olyannyira nem tesz jót az anyatejnek,hogy az összes vitamin,ásványianyag tönkre megy benn!Az előttem szolók már leírták a megoldást:meleg vízbe állítsd bele!
Én nekem a leggyorsabb megoldás az volt ha vízforralóba felmelegítettem a vízet,gyors kiöntöttem egy műanyag tálba majd abba beleállítottam a cumisüveg tejet!
szia. nos én leszek a kivétel. én mikróban melegítettem, persze éppen csak langyosra.
amikor a kislányom kórházban volt, egy táplálkozással foglalkozó csecsemős főorvosnő kezelte őt. és ő mondta kérdésemre hogy: tejcsi hűtőből ki, be a mikróba, kicsit megmelegíteni és már eheti is....így mondta éppen :)
egyébként iszonyat gyorsan fejlődött a lányom. koraszülött volt, 1980g-al született. mire 6 hónapos lett 6800g-ot nyomott. addig tudtam neki csak tejet adni. nem volt beteg, vitaminhiányos sem.
de ha főorvosnő butaságot mondott, akkor én is :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Végülis meleg vízbe állítottam, hamar meglangyosodott.
Köszönöm szépen még egyszer a hasznos válaszokat!
Szép napot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!