Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet a bajom és mit...

Mi lehet a bajom és mit tegyek (szex)?

Figyelt kérdés
A terhesség előtt átlagosan hetente 1x vagy 2x voltunk együtt, a terhesség alatt nem igazán ment..A szülés után nagyon fájt, de próbálkoztunk. Mostmár nem fáj, de egyszerűen semmi ingerenciám nincsen...:-( annyira semmi, hogy eszembe se jut (még önkielégítés szinten sem)...Azért ide írtam a kérdést, mert talán összefügghet a szoptatós hormonokkal?! A fiam egyéves most....Mi lehet a baj? Amúgy egy teljesen boldog házasságunk van, szeretjük egymást, nagyon jól kijövünk, a gyerkőc is életünk központja. Olyan mintha meghalt volna bennem, nem értem. Ha benne vagyunk, akkor sem élvezem annyira. Lent rendben vagyok, minden visszarendeződött, csak nekem nincsen vágyam...nagyon aggaszt ez és nem tudom mit tegyek, nem mehet ez így évekig, sajnálom szegény férjemet, aki egyébként teljesen türelmes és megértő..

2013. szept. 24. 21:46
1 2 3
 21/26 Girgoy ***** válasza:
Én csak annyit jeleznék, hogy egyetértek 17-tel, és én 36 éves 3 gyerekes férfi vagyok. :)
2013. okt. 7. 14:29
 22/26 anonim ***** válasza:
Jaj kedves notarsaim! Ez nemcsak szules utan fordul am elo hanem majd kesobb amikor a valtozokor megjelenik. Meg van akinel az elet soran nagyon sokszor. A legegyszerubb es legcelravezetobb ilyenkor ha a no megtanul ugyesen jatszani, igy nem kell megbeszelni, meg lelkifurdalast erezni meg hasonlok. Higgyetek el nemolyan nehez , nem egy dramai szerepet kell jatszani 2 oran at lampafenyben. cask 10 percet hatasosan es sotetben. a ferj elegedett lesz es nyugtotok lesz egy ideig. En sose hittem abban hogy mindent a ferfi orrara kell kotni.
2015. nov. 27. 13:10
 23/26 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd ezt bővebben?:-)
2015. dec. 3. 16:10
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

22 es vagyok ezt tolem kerdezted kerdezo?

Mert akkor nem tudok ennel tobbet igazan mondani...

Egyszeruen azert hogy bekesseg meg nyugalom legyen otthon akkor is jobb teljesiteni ill.kielegiteni a ferj vagyait mint nemet mondani es hallgatni vagy latni a durcas kepet meg a martir ferjet hogy o szegeny nem kap otthon eleget stb. nem utolsosorban lenyegesen egyszerubb egy negyedoras vagy feloras sex aminek ugy kell kineznie hogy te is benne vagy es neked is jo (erre irtam a szineszi teljesitmenyt) mint az hogy egy szep napon arra ebredjek hogy a ferjem mondjuk 30 evi hazassag utan lecserel valakire aki barmikor hajlando. Na ezt azert ne ugy ertsd hogy en MINDIG teljesitem az ohajt. olyannyira nem, hogy en ismerem a paromat hogy meddig mehetek el azzal hogy nemet mondok ugy hogy kicsit jatekos legyen a dolog es erezze hogy azert nem allandoan szettart labak varjak. De amikor mar tudom hogy ha tovabbra is halogatom akkor rosszkedvu lesz vagy ingerult, na ilyenkor van az a helyzet hogy lejatszom a feloras szerepet es egy idore a dolog megint le van tudva. A menopauza utan a legtobb no libidoja csokken, es a ferfiake (nalunk ez van) egyaltalan nem vagy cask sokkal kevesbe. Van amikor en is nagyon elvezem a dolgot de nekem sokkal kevesebb is eleg lenne szamszeruleg mint neki. Es azt sem tartom jo otletnek hogy ezt a kis trukkot az orrocskajara kossem. Ha egy no azt mondja a ferjenek hogy nagyon szeretlek (es ez igy is van) de nekem eleg lenne havi 1 neked kell a heti ketto akkor mindjart jonnenek a felesleges kerdesek , hogy mar nem szeretsz annyira , meg nem vagyok eleg jo stb. ezek ostobasagok es nekem nincs kedvem valaszolgatni unos untalan ugyanazt. MIt gondolsz a regi vilagban mindig volt kedve a nonek a sexhez? Nem. cask akk0r azt tanitottak hogy hazastarsi kotelesseg (ez igy is van) mindket reszrol. az egy dolog hogy a ferfi legtobbje orommel teljesiti ezt a nok sokszor faradtak vagy nem igenylik annyiszor valamiert. erre talaltak ki az asszonyok mar nagyon regen ezt a kis trukkot es igy a kecske is jollakik es a kaposzta is megmarad. remelem eleg ertheto voltam igy;-))))) hatha segitettem valamennyit.

2015. dec. 6. 08:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Abszolut egyet ertek az utolso hozzaszoloval... A ferfiak mindig (majdnem mindig) tobbszor kivanjak a szexet mint a nok. Ilyen a termeszetuk es kesz. Ha nem elegited ki vki a ferjet akkor az a ferfi szenved. Szeretni kell oket is. Szeretetbol is kepes egy no egyutt lenni a ferjevel. A feeling meg ugyis jon kozben. Illetve van mikor igen es van mikor nem. Meghat ha nem akarom hogy megcsaljon vagy elhagyjon vagy szenvedjen egy szex nelkuli hazassagban akkor bizony kell vele szerelmeskedni. Szerintem kicsit meg kell prbalni lazabbra venni a dolgot, inni egy pohar bort az akcio elott es hatha akkor konnyebben jon az ember az erzesbe. Amugy rendezodott mar a szex dolog kerdezo? Mert ez egy igen regi poszt. Vagy azota sem kivanod? Lehet akkor talan erdemes lenne egy szexual pszihologust felkeresni..
2016. jan. 21. 01:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Jäh most olvastam hogy itt konkretan a behatolassal voltak problemak, ill azt nem kivantad. Elozo kommentelo vagyok. Akkor itt problema szerintem nem volt, hiszen a szexnek ezer fele modja van. :)
2016. jan. 21. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!